Thursday, November 1, 2012

KreaDoe Live Blog
























07.00u Vandaag is het zover! Ik mag live bloggen op de KreaDoe omdat ik tweede werd bij de CreaBlog-wedstrijd. Ik zal vandaag de hele dag door bloggen, en dat betekent dat dit blogbericht om de zoveel tijd wordt aangevuld. Kom dus geregeld even langs als je wilt weten wat ik vandaag allemaal meemaak. Foto's zal ik op Twitter (@annemariesblog) plaatsen, dus volg me ook daar als je van alles op de hoogte wilt blijven. Nu eerst maar eens mijn spulletjes bij elkaar zoeken en dan op naar het station. Tot later!

08.00u Wat zijn jullie er allemaal al vroeg bij! Al vijf reacties! Leuk! :-) Ik weet niet of ik vandaag op jullie reacties kan reageren, ik blog namelijk via een speciale Iphone-App en hoe dat werkt moet ik nog even goed uitvogelen. Maar ik lees alle reacties hoor! Voor wie straks ook gaan: een goeie reis en veel plezier!

0900u Ondanks de harde wind toch de trein gehaald. En hoera! Geen vertraging vandaag. :-)

0930u Te vroeg gejuichd. De trein in Rotterdam reed niet, maar daardoor nog wel even tijd om een koffie en mijn lievelingsboterham (met geitenkaas, appelstroop en amandelen) te halen. Nu echt op weg naar Utrecht.

1052u Ben binnen bij de KreaDoe! Wat een grote beurs en wat is er veel te zien en te doen. Ik ga even een rondje lopen en even kijken wat er allemaal is. Foto's post ik op Twitter!

1115u Gezellig even bijkletsen met Kim van EchtStudio die een waanzinnig mooie stand heeft met heel veel amigurumi, katoen en mooie boekjes. Ben je op de KreaDoe, sla deze stand dan niet over!

1129u Het Breiplein waar de gratis workshops van Innocent zijn ziet er mooi en gezellig uit. Veel mensen willen leren breien, en het is nog gratis ook. Dat is extra leuk!

1135u Ik hoor van Innocent dat er al 40.000 mutsjes binnen zijn, maar er zijn 100.000 nodig om het bedrag te halen wat ze aan het Ouderenfonds willen overhandigen. Breien jullie mee? Op de site van Innocent vind je meer informatie.

1155u Ik krijg net een prachtig pakketje Merino-wol van Loret Karman. Kijk eens op haar site, erg de moeite waard. www.loretkarman.nl

1231u Nu even een heerlijk broodje eten in de perskamer, samen met een hoop mannen in pak want er is een hal verder een ICT-beurs :-)

1232u Ook Pipoos is aanwezig op de KreaDoe. Ze geven leuke workshops. Er zijn trouwens sowieso veel leuke workshops die je voor vrijwel niets kunt volgen. Soms zijn ze zelfs gratis.

12.36u Mensen die al langer Crea-beurzen bezoeken zijn verbaasd dat er zoveel gehaakt en gebreid wordt op de KreaDoe. Kennelijk was het vroeger vooral veel scrapbooken en borduren, maar dat is niet meer het enige. Wolkramen in overvloed hier!

1241u Taarten maken is ook echt gaaf! Er staan hier een paar prachtexemplaren achter een lint tentoongesteld. Ik zou er bijna ook aan willen beginnen, zo mooi ziet het er uit.

1242u Foto's uploaden gaat helaas niet op mijn blog. Uploaden gaat wel via Twitter, dus volg mij ook op Twitter voor een foto-impressie. Later zal ik alle foto's in een Flickr-album zetten.

1252u Speciaal voor de KreaDoe heb ik 150 goodiebags gemaakt. Om 1400u ben ik bij de stand van EchtStudio om ze uit te delen. En om boekjes te signeren natuurlijk!

1303u Welke hobby's je hier vindt? Bloemschikken, haken, breien, borduren, mozaieken, keramieken, poppen, beren, patchwork, kilten, scrapbooking, sieraden, stempels, taarten, tekenen, vilt, zeep, naaien en nog veel meer!

1324u Ik ben bij de kraam van Marutska! Weet je nog? Ik gaf een tijdje geleden een mooi pakketje uit haar webwinkel weg. Het staat hier helemaal vol mensen, en geen wonder. Wat een mooie stofjes! En natuurlijk ook mooie wol en Zpagetti. Kijk voor een impressie op www.marutska.nl

1336u Bij de stand van www.leukelintjes.nl heb ik een paar hele leuke vrolijke ansichtkaarten gekocht. Erg blij mee!

1400u Net bij de stand van Forte Uitgevers geweest. Ook daar is het razend druk, maar dat is ook geen wonder als je al die leuke boekjes bij elkaar ziet.

1406u En dan nu bij de stand van EchtStudio! Daar is het pas druk, maar de stand ziet er ook geweldig uit met al die gehaakte amigurumi.

1424u het nieuwe boekje van Tessa van Riet kun je hier ook krijgen. Amigurumi & Forest Friends heet het, en het is mooi!

1443u Veel mensen weten niet wat filethaken is, dus ik geef nu een presentatie bij de stand van EchtStudio.

1452u Wisten jullie eigenlijk dat mijn patroontjes ook verkrijgbaar zijn in de webwinkel van EchtStudio? Een deel van de patroontjes wordt ook hier op de KreaDoe verkocht.

1511u Mini-kadootjes uitdelen op de KreaDoe is echt leuk! Mensen zijn erg blij met de kleine pakketjes waar een haakpatroontje van een hartje in zit, samen met een mooie knoop of kraal.

1545u Kennen jullie Yummy Dough? Ziet er erg leuk uit! Vier kleurtjes deeg in een emmer en je kan geweldig leuke koekjes maken. Kijk op www.yummydough.nl

1551u Dress your doll! Hele mooie pakketjes om barbiekleertjes te maken. Echt mooi en heel eenvoudig volgens mij. Kijk op www.dressyourdoll.be

1615u op het Breiplein zitten weer (of nog steeds?) dezelfde mensen mutsjes te breien :-) kennelijk is het super verslavend, dat mutsjes maken. Morgen gaan we ook mutsjes haken, dus ben je op de KreaDoe, kom dan even meehaken. Materiaal is aanwezig (en gratis, maar niet om mee te nemen).

1706u En voor mij zit de beurs er voor vandaag op. Wat een leuke dag was het! Veel mensen ontmoet en leuke (web)winkels en hobby's gezien. Ik hoop dat jullie het leuk hebben gevonden om mee te lezen. Een hele fijne avond gewenst en voor wie nog naar de KreaDoe gaat: veel plezier!

32 comments:

  1. Misschien kan ik je dan nog persoonlijk bedanken voor je boekje.

    ReplyDelete
  2. Leuk! Ik ga zo ook richting het station voor een dagje KreaDoe. Misschien komen we elkaar nog tegen. Veel blog/shop/craft/inspiratie plezier vandaag!

    ReplyDelete
  3. have nuch fun annemarie
    lieve groet jenneke

    ReplyDelete
  4. Succes meis!
    Ik kom er ook aan :-)

    ReplyDelete
  5. Veel plezier vandaag, ik zal hier van tijd tot even gluren!

    ReplyDelete
  6. Spannend!!!
    Nou heel veel plezier vandaag!
    Ik zal je blog hier en daar in de gaten houden...:o)

    Groetjes Dinaz ♥

    ReplyDelete
  7. Leuk om je zo te kunnen volgen! Ik kan helaas niet gaan, maar dan kan ik toch een beetje zien hoe het is, dank je wel!
    Gr, Jantine

    ReplyDelete
  8. Nog gefeliciteerd met de tweede plek! Een hele leuke dag toe gewenst en heel fijn dat je de pechvogels die niet kunnen gaan laat meegenieten van de beurs,
    Gr. Marja.

    ReplyDelete
  9. Heel veel plezier vandaag! Geniet er maar lekker van!

    ReplyDelete
  10. Veel plezier en ik kom je straks even gedag zeggen.

    ReplyDelete
  11. Ik wens je een hele leuke dag toe vandaag! En ik lees gezellig mee, ik ben benieuwd naar wat je allemaal gaat meemaken.

    Liefs Evelyn

    ReplyDelete
  12. Héél veel plezier vandaag.
    Ik lees vandaag lekker mee...

    ReplyDelete
  13. maak er een heel leuke dag van!!!!

    ReplyDelete
  14. mmmmm lekker geitenkaas! Veel plezier vandaag!

    ReplyDelete
  15. Heel veel plezier, ik maak alles mee op mijn werk, helaas niet live ;-(( Volgend jaar beter;-))

    ReplyDelete
  16. Hoi Annemarie,
    Ik volg je vandaag hoor. Ik kan helaas niet naar de Kreadoe, maar kan zo wel een beetje het sfeertje proeven. Leuk! Veel plezier!
    Groetjes, Alyt

    ReplyDelete
  17. Heel veel plezier vandaag!!
    liefs, Nancy

    ReplyDelete
  18. Heel veel plezier vandaag op de Kreadoe, het klinkt heel erg gezellig. Gelukkig mag ik er morgen ook heen ;-) Ik heb er veel zin in. Tot morgen!
    Groetjes Renate

    ReplyDelete
  19. ik krijg er al helemaal zin in! ik kom zaterdag naar de kreadoe! wie weet tot dan!
    groetjes kim

    ReplyDelete
  20. Volgens mij is het een hele leuke beurs om naar toe te gaan. Ik krijg er helemaal zin aan als ik dit allemaal zo lees. :-)
    Veel plezier vandaag.

    Lieve groet,dinah

    ReplyDelete
  21. Even een praatje gemaakt met Annemarie gezellig. Maar druk!!!

    ReplyDelete
  22. Leuk om te lezen en wat super dat je die trui hebt gemaakt. Ik heb je helaas niet gespot, maar je boekje wel heel vaak :) Het was een superdag met inderdaad lekker veel wol!

    ReplyDelete
  23. Leuk om te lezen vandaag. Krijg steeds meer zin om zaterdag heen te gaan.

    ReplyDelete
  24. ja.. we moesten uit de trein stappen in rotterdam om in een andere trein te stappen die wel reed!
    en in utrecht grote schrik.. we kwamen niet uit op hoogcatherijne.. maar na info gevraagd te hebben.. konden we de kreadoe al snel vinden.. en we zagen ook een dame met een donkerblauwe trui staan.. met daarop geschreven annemarie"s haakblog.. bij de garderobe!!

    ReplyDelete
  25. Ontzettend leuk om je blog van de Kreadoe te lezen!! Heb er nu nog meer zin in!! :-))

    ReplyDelete
  26. ik ben net terug Ik vond het geweldig wat veel spullen tekoop zeg
    heb ook forest friends gekocht bij echt studio heel leuk boekje mijn vriendin en ik hebben een geweldig leuke dag gehad Volgend jaar gaan we weer hebben we besloten!!

    ReplyDelete
  27. Was leuk om samen met je een mutsje te haken! Super. Tot de volgende keer!

    ReplyDelete
  28. je hebt een pracht impressie achtergelaten over de Kreadoe! Bedankt voor de tips, ga ik zeker a.s. zondag op letten! groetjes Joke

    ReplyDelete
  29. Leuk om je verslag te lezen. Feest van herkenning :-) Morgen mag ik lekker nog een keer...
    Hartelijke groet,
    Jeanet

    ReplyDelete
    Replies
    1. He Jeanet! Wat jammer dat het voor jou zo'n teleurstelling was :-( Hopelijk ben je er inmiddels een beetje van bijgekomen en gaat je dochter alsnog heel blij zijn met het fototoestel. En natuurlijk wens ik je vandaag ook erg veel plezier op de KreaDoe!
      Groetjes, Annemarie

      Delete