Sunday, August 4, 2013

A new and pretty pillow

Ik ben een tijdje geleden begonnen met een nieuw kussen. Het patroon van Lucy van Attic24 had ik lang geleden al eens gezien, maar het was er nog niet van gekomen om het een keer te maken. Nu ik er eenmaal mee bezig ben kan ik bijna niet meer stoppen. Het is zo leuk om hem groter te zien worden. Het is net een hele grote bloem en heet niet voor niks het Blooming Flower Cushion. Ik ga er niet een heel erg groot kussen van maken, want ik had al een mooie vulling liggen die nog geen bestemming had. Als ik weer een stukje verder ben zal ik het laten zien. Wil je het zelf een keer proberen? Klik hier om naar het patroon te gaan.

I started working on a new pillow some time ago. It's the pattern of Lucy of Attic24 and I'd seen it some time ago already. I just never had the time to make it. Now that I'm working on it it's pretty hard to stop. It's so much fun seeing it grow. It looks like a huge flower and you probably understand why it is called the Blooming Flower Cushion. I'm not going to make a very big pillow of it. I have an inner cushion that I haven't used yet so that's very handy now. As soon as I've crocheted a few more rows I'll give you another update. Do you want to try to make it yourself? Click here to go to the pattern.

10 comments:

 1. I think pillow in future will be so cute.)

  ReplyDelete
 2. Ik kan me voorstellen dat je niet kunt stoppen als je eenmaal lekker op gang bent. Je ziet het kussen onder je handen groeien en mooier worden. Ik ben benieuwd hoe hij uiteindelijk wordt.
  Wist je dat dit al een oud patroon is. Het heeft in een Ariadne gestaan uit de jaren ´80 in de vorige eeuw. Het stond er ook in allemaal felle kleurtjes in net als bij Attic24.

  Veel plezier met verder haken, Margaret

  ReplyDelete
 3. Leuk!!!
  Het is een heerlijk patroon!
  Ik haakte hem ook vorig jaar, met Victory acrylgaren...helaas wordt hij er nu niet mooier op...ik overweeg om hem nu ook in katoen te gaan haken....maar ja, de tijd hé :o)

  Ben benieuwd hoe hij wordt bij jou! Veel plezier met haken! Groet Dinaz ♥

  ReplyDelete
 4. Die ziet er leuk en mooi uit. Lijkt me wel mooi om daar een kussen van te maken.

  ReplyDelete
 5. Wat leuk deze staat nog op mijn ttd lijstje.

  ReplyDelete
 6. Dat wordt vast een mooi kussen, je bent al goed op weg!

  ReplyDelete
 7. Geweldig!! Ik denk dat ik die ook wel mee maken! Super en thanks voor de link naar het patroon!

  Groetjes Henrike

  ReplyDelete
 8. Het blijft een geweldig leuk patroon. Het ook zo lekker dik aan vind je niet?

  ReplyDelete
 9. Hoi Annemarie, ja het is een heel leuk kussen. Eind augustus vorig jaar heb ik er zelfs twee gehaakt, zo lekker om te doen en ook verslavend, je moet er mee stoppen anders heb je zo je huis vol met deze bloemenkussens, en echt iedereen vind ze mooi.

  ReplyDelete