Monday, November 1, 2010

A cute mouse - Een schattige muis
Het patroon van deze hele schattige muis is nu te vinden op de website van Caitlin an Marijke Bongers. Het is nog niet beschikbaar in het Engels, maar een bezoekje aan hun blog is hoe dan ook een bezoekje waard. Ze hebben zoveel leuke dingen op hun blog. Een bezoekje aan hun winkel in Hardinxveld-Giessendam staat daarom ook al heel lang op mijn I-wish-to-do-list.

The pattern of this really cute mouse is now available on the website of Caitlin and Marijke Bongers. It is not available in English yet, but a visit to their blog is really worth while! They have so many really nice things on their blog. Therefore, a visit to their shop in Hardinxveld-Giessendam is on my I-wish-to-do-list for some time.

4 comments:

 1. Annemarie, thanks for the link. This is just the cutest little mouse ever!

  ReplyDelete
 2. Hi,Annemarie-Happy-You write here in English:-)
  I have just discovered Your blog and I se,it is very interesting.
  Thank you for the link to the very fine shop,with very simple stuff:-)
  The pattern for the mouse is really cute.
  I would like to invite You to visit my blog http://tildas-verden.blogspot.com I hope you will find something interesting there as well.
  Regards-HalinaDK-

  ReplyDelete
 3. Hey,

  Ik ben aan de hand van je patroontje op je blog, muisjes aan het maken voor de verjaardag van mijn dochters als uitdeelcadeautje op de creche.Thx voor het patroontje.

  ReplyDelete