Wednesday, October 9, 2013

Simply Crochet Issue #10
♥ Click this link if you want to follow my blog with Bloglovin ♥

Ik geef wel eens vaker wat weg op mijn blog, maar dit keer lijkt het me leuk het eens wat anders aan te pakken. Wat valt er te winnen? Een exemplaar van de Simply Crochet, issue 10. Maar dit keer kun je 'm niet zelf winnen. Het is de bedoeling dat je 'm voor iemand anders wint. Weet jij iemand die het verdient om de Simply Crochet te krijgen? Iemand die misschien altijd voor jou of voor anderen klaar staat? Of iemand die zelf altijd veel dingen weggeeft? Laat hieronder een reactie achter en ik ga mijn best doen de winnaar te kiezen :-) Ik maak de winnaar zondag bekend en zal het tijdschrift rechtstreeks naar hem/haar opsturen. Veel succes!

I've given away lots of things on my blog, but this time I've decided to do it a bit different. What's there to win? Another Simply Crochet, this time issue 10. But you can't win it for you. You're supposed to win it for somebody else. Do you know someone who deserves to get this Simply Crochet? Perhaps someone who's always there for you or somebody else? Or someone who gives away lots of stuff herself? Leave a comment below and I'll do my best to choose a winner :-) I'll announce the winner on Sunday and I'll send the magazine directly to him/her. Good luck!

64 comments:

 1. Oh dat is simpel!! Mijn vriendin Nicole, zit in een wat vervelende tijd en een giga verbouwing. Ze heeft sinds vorig jaar het haken ontdekt en het is echt ontspanning voor haar. Zij zou dit heeeeeel erg leuk vinden. Dus wil ik voor haar graag meedoen.

  ReplyDelete
 2. Ik zou hem graag aan Sylvia van Zaanse Zolder geven. Want ze stuurt super vaak lieve dingen naar iedereen een geeft vaak dingen weg.
  Het zou super zijn als ze zelf eens wordt verwend!

  Groetjes Leonie

  ReplyDelete
 3. Voor Betsy van Wolatelier Dian. Heeft een hele leuke blog en laat veel van zichzelf en andere handwerksters zien.
  groet fan Wiepkje

  ReplyDelete
 4. yep dan gaat ie naar Moos ( Angeline heeft er pas ene gewonnen view ha ha ).... ik krijg rijkelijk veel van moos en dat niet alleen. ze is mijn DIN ♥ gun hem iedereen die ik ken he maar ken er maar ene noemen...dus alle bekende die dit lezen hihi

  http://moos-moosies.blogspot.nl/ liefs jenneke

  ReplyDelete
 5. Hoi Annemarie,
  Ik weet zeker dat je mijn dochter, Eveline, moeder van twee jongens en juffie op de Vrije School een enorm plezier met dit tijdschrift zal doen. Ze heeft het druk, maar nooit te druk om niet een of ander handwerkje onder handen te hebben. En dan het liefste een haakwerkje. Zo gepakt, zo weer weggelegd, soms snel klaar, soms is het een wat groter project en altijd een mooi resultaat en zo heeft ze ook altijd iets leuks voor de verjaardagsklantjes in haar klas. En laatst had ze voor de oudste zoon van zes een Minion gehaakt terwijl ze volgens eigen zeggen "niet zo voor de amigurumi-achtige dingetjes is. Helemaal gelukkig was hij ermee en zij dus ook. Misschien dat dit boekje in het tijdschrift haar nog beter kan inspireren!
  Groetjes, Angela

  ReplyDelete
 6. Ik gun hem iemand van het forum Hobbydoos. Ze noemt zichzelf Bloem, ze staat altijd voor mij klaar op haakgebied en daarom vind ik dat zij hem verdiend.

  ReplyDelete
 7. Voor mijn oudste dochter. Het afgelopen jaar was ze druk in de weer met haken van granny's,, in alle kleuren en vormen. En misschien wie weet , wordt ze geïnspireerd door het tijdschrift om een ander project aan te vatten.
  Groetjes, Viviane

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Ik hoef hier niet eens over na te denken. Voor * Haakjuffie * http://haakjuffie.blogspot.nl/
  Ze maakt zulke mooie dingen en maakt anderen onverwacht blij met een aapje, post en mailtjes.
  Staat open voor nieuwe ideetjes en verzoeken om af en toe een aapje te haken en te laten adopteren.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik sluit me hierbij aan. Haakjuffie heeft een moeilijke tijd voor de boeg. Dan zou dit blad een fijn verzetje kunnen bieden.

   Groetjes, Margaret

   Delete
  2. Ook ik sluit me hierbij aan. Natuurlijk zijn er veel meer haaksters die ik zo'n mooi blad gun , maar als we nu iemand echt blij willen maken die het verdient en afleiding nodig heeft, dan is het * Haakjuffie *.

   Ze haakt mooie en leuke dingen, plaatst ze op haar blog en schrijft er leuke verhaaltjes bij. Ga eens lezen, echt een aanrader!

   Delete
 10. naar gerda van haakfeest, zij maakt samen met haar zus herriet van stip en haak,superleuke dingen voor markten,en zij hebben leuke sites

  groetjes mingle-mangle

  ReplyDelete
 11. Aan Marian van www.creahoekjemarian.blogspot.com, omdat ze zo'n ontzettend lieve berichtjes op mijn blog achterlaat!

  ReplyDelete
 12. Ik zou mijn zus Jolanda willen nomineren. Zij maakt momenteel een moeilijke periode door en vindt dan ontspanning in haken.

  Groetjes,

  Loes

  ReplyDelete
 13. Ik gun hem mijn blogvriendin Marjo, zijn heeft op persoonlijk vlak al heel wat te verstouwen gekregen en zit ook nu weer in een zware periode.
  Ze vind haar ontspanning in het haken dus ze zal dol blij zijn met dit mooie blad, deze kanjer heeft hem verdiend vind ik!! Groetjes Linda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat zou geweldig zijn. Ik sluit me bij je aan en zou ook graag willen dat Marjo het blad zou krijgen.

   lieve groet,
   Betsy
   Wolatelier DiAn

   Delete
 14. Ik geef hem graag aan mijn goede vriendin, Thirza. Ik heb haar met het haakvirus mogen besmetten en ze is een echt talent. Haar eerste kleintje is er net en ze komt niet meer genoeg aan haken toe, dus zo'n tijdschrift is altijd leuk om haar te laten genieten.

  ReplyDelete
 15. OOOh, voor Vee van "moeke Veerle maakt vanalles" omdat ze zo'n leuke reacties schrijft op het blogske van mijn dochter van 8; en omdat haar blogverhalen steevast een grote glimlach op mijn gezicht weten te toveren.
  Liefs!

  ReplyDelete
 16. Hi AnneMarie
  Thank you for a wonderful blog. I enjoy following it a lot. I wish my sister in Denmark could win the magazine. She not only deserves it because she is a fantastic crafter that again have been hooked on crochet (Our grandmother taught us 30 years ago, wish she was still here to see how much joy that gives us!), but also because she is a wonderful wonderful sister that is always there for me even though we have an Ocean between us. On top of that she has health issues and cant walk too much around at the moment, so she can spend time crocheting and be happy. I know this is turning out to be a long message. But if you have time! I would love to hear your feed back on my blog. I just started out and are very insecure about it all. Here is the address: www.woolinc.blogspot.com Thank you for your time Annette

  ReplyDelete
 17. Wauw, wat leuk dit ! ik gun 'm iedereen maar ik sluit me aan bij Minimoek hierboven. Lieve Marjo kan nu wel weer even een fijne oppepper gebruiken.

  ReplyDelete
 18. Ik wil het nummer graag geven aan 'Nelleke maakt van alles' . Ik ken haar niet persoonlijk maar we hebben erg leuk mailkontakt en ze lijkt me een enig mens. Ze is ook nog eens heel aktief op gebied van haken en breien en van alles, zoals de naam van haar blog zegt.

  ReplyDelete
 19. Mijn moeder . Dat is de eerste waar ik aan denk als ik het stukje lees. Ze is 65, loopt samen met mij hard ( we zijn aan het rainen voor de 21 km) en is gek op handwerken. Haken, breien, naaien borduren...ze is van alle markten thuis. Zelf haak ik graag, en als ik er even niet uitkom stap ik op de fiets om mam om raad te vragen :)

  ReplyDelete
 20. Voor mijn dochter Noëmie, zij is net begonnen met haken en doet zo haar best. Ze is alweer zonder baan, maar blijft optimistisch, wil alles aanpakken, een echte doorzetter die wel eens een extraatje verdiend.
  JennekedL

  ReplyDelete
 21. Voor mij is het wel heel gemakkelijk. Ik kreeg vandaag het boekje feestelijk haken als zomaar een kado opgestuurd van mijn vriendin Rianne. Ik weet zeker dat ik deze kanjer heel erg blij maak met dit fantastische blad.

  ReplyDelete
 22. Annemarie heel hartelijk bedankt voor de versie die ik gisteren in mijn brievenbus mocht ontvangen die ik bij je had gewonnen!Ben er heel blij mee en die houten knopen...prachtig!ThanXx

  ReplyDelete
 23. Ik zou mijn beste vriendin Wilma willen opgeven voor dit magazine!! Ze staat altijd voor me klaar en dat doet ze nog steeds zelfs al zit er zo'n 250 km afstand tussen ons nu!! Ook in de tijd dat ik in de VS woonde en het niet altijd even makkelijk had, kon ik haar altijd bellen, en nu is dat nog steeds zo! Zij heeft me er ook toe aangezet om te gaan starten met een eigen blog waar ik nu veel plezier aan beleef. En daarbij is ze ook nog eens dol op haken, dus een leukere verrassing kan ik me niet bedenken!!

  ReplyDelete
 24. Graag zou ik Jenneke willen nomineren, staat altijd klaar met positieve feedback, maakt veel leuke dingen maat hoeft nooit iets voor zichzelf
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl , succes met je leuke bolg en bedankt voor deze leuke weggever

  ReplyDelete
 25. Ik zou m graag willen winnen voor mijn zus die heel dapper met haken is begonnen. Het lijkt me leuk om haar te verrassen!
  Groetjes Carina

  ReplyDelete
 26. My co-blogger Hayley loves getting inspired, especially when it comes to crochet! She would be so excited to receive a new crochet magazine. :) She has such a big heart and I would love to surprise her with something in the mail! This is a great way to host a giveaway! ~Stephanie

  ReplyDelete
 27. Ik sluit me aan bij Minimoek (Linda) en Sylvia (Zaanse zolder) hierboven .... als iemand een steuntje cq leuke verrassing kan gebruiken dan is het Marjo!

  ReplyDelete
 28. Hallo Anne-Marie, mijn vriendin A heeft veel last van ernstige hoofdpijn, maar zet zich toch belangeloos in voor lotgenoten via de stichting voor hoofdpijn-patienten. Zij heeft het handwerken sinds kort weer opgepakt, en ze moet echt "brei-conditie" opdoen, maar ze geniet met volle teugen van het werken met garens. Zij verdient dubbel en dwars een presentje! Ik wens je heel veel plezier met het lezen van alle lieve berichtjes hier, wat een mooi idee, om zo een kadootje weg te geven! Liefs van Jolanda.

  ReplyDelete
 29. I would have to nominate my sister inlaw, she always encourages me in my crochet, and she herself loves learning new stitches and projects.

  ReplyDelete
 30. Me encantan tus sorteos! Sólo ver la portada y antes de leer el post (con dificultad ya que no domino mucho el ingles) he pensado en mi hermana: a ella le encanta el cuento de Caperucita y además está totalmente enganchada a los amigurumis, así que sería un regalo perfecto.
  Bueno, espero tener suerte y poder dársela a ella.
  Kisses

  ReplyDelete
 31. Ik zou de Simply Crochet graag willen winnen voor de juf van mijn jongste zoon: juf Riet. Zij doet veel voor onze kinderen (mijn zoons hebben alle drie bij elkaar 8 jaar bij haar in de klas gezeten!) en onze kleine school. Ze is heel creatief: breien, haken, kaarten maken, knutselen met de kinderen op school. Ze heeft voor diverse juffen en moeders op school een sjaal gemaakt. Onlangs is haar man onverwachts en veel te jong gestorven. Ik zou haar graag een steuntje in de rug willen geven met het winnen van dit magazine. Zodat ze ziet dat er toch nog lichtpuntjes in het leven zijn!!! Nu dit kleine, maar steeds meer en meer.....
  Groetjes van Renate

  ReplyDelete
 32. I'll choose my sister. She introduced me to crochet, she helped me via long-distance call between Ireland and South Africa when I couldn't figure out the basic dc :-D The two of us are doing a secret CAL together - we co-own a little house by the sea here in RSA, and we are making blankets for the second bedroom. We chose a specific set of colours in the same yarn, and are keeping out pattern secret from each other. The big reveal will be in July 2014, when she and her family will visit South Africa again.
  Choose Gerlene!! In Cork!!

  ReplyDelete
 33. Ik zou bij winst dit tijdschrift willen schenken aan Trui van de leuke Blog Miss Creatuurtje omdat ze heel attent is naar vele blogsters. Ze heeft al menigmaal medeblogsters verrast met een leuk haakwerkje. Zij verdient het om iets leuks terug te krijgen en ook eens verrast te worden. Het wordt een moeilijke keuze voor jou lijkt mij om hier iemand uit te pikken misschien kan je het lot laten beslissen ?

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  ReplyDelete
 34. Graag zou ik mijn zusje verrassen met dit blad. Altijd aan het haken, daarom kan ze wel wat nieuwe inspiratie gebruiken.
  Fijne avond verder, Jeanette.

  ReplyDelete
 35. Mijn schoonzusje. Ze zit geduldig te wachten tot haar eerste kindje ter wereld komt. Vandaag uitgerekend, maar het is er nog niet. Gelukkig kan ze nog wat haken en breien met haar dikke buik.
  Voor haar zou ik het fijn vinden. Kan ze het blad lekker lezen (tijdens de kraamweek) en alvast bedenken wat ze wil maken. Voor haar 'even tijd voor mezelf' momentjes na de geboorte.

  ReplyDelete
 36. Wat mij betreft Haakjuffie (hierboven ook al een keer genoemd). Ze haakt fantastische dingen en ook al weten wij als medebloggers niet alles: ze gaat zoals ze zelf schrijft een heftige periode tegemoet. gr. Hennie

  ReplyDelete
 37. Mijn ma wil ook leren haken... Ze vroeg me vandaag nog om haar en haar vriendinnen 'les' te gaan geven in het haken. Dus haar hun ik wel dit boekje.

  ReplyDelete
 38. Ondanks dat Angeline het vorige nummer van Simply Crochet heeft gewonnen, zou ik als ik zou winnen haar graag het blad gunnen. Ze weet wel waarom :-)

  ReplyDelete
 39. Mijn nichtje heeft een half jaar in Tasmanië gewoond en daar heeft ze zich zelf haken geleerd. Om het haken te stimuleren wil ik haar dit tijdschrift schenken. Gr Fenna

  ReplyDelete
 40. Oh, die zou ik wel voor mijn schoonzus Helga willen winnen! Ik vind het zo gezellig dat ze ook haakt! Roodkapje en de wolf, die op het kleine boekje staan, zullen zeker heel geliefd zijn bij haar twee zoontjes.

  Groetjes,

  Ilse

  ReplyDelete
 41. Aan Nel,zij is in de 84 en begeleidt drie creaclubjes ,( jong en oud ,isommige met een handicap) Niets is haar te veel,zoekt en puzzelt net zo lang tot dat ze zeker weet dat het haak,/breiwerk voor haar deelnemers geen problemen geeft.
  Het Zonnetje in de Groep.Aan haar wil hetboekje schenken(ze verwacht haar tweede achterklein kind en loopt bijna ook op wolkjes)

  ReplyDelete
 42. I would choose Karen the lovely artistic lady who runs a craft group at my local Hobbycraft, she has encouraged me in so many ways and taught in such a fun style that has made me believe I can make items that people will like. She is an amazing linoprinter and artist and is just getting into crochet so this would be a dream magazine for her. She also loves foxes and I can see a cute one of the front cover of the magazine. Thanks for this offer Jules. (crochetandsmile)

  ReplyDelete
 43. Goede morgen Annemarie, ik zou graag dit mooi blad willen winnen voor mijn collega en vriendin joeke.
  Ze heeft op het moment veel tijd en energie nodig om haar zoon te begeleiden die een stofwisselings ziekte heeft en autistisch is.
  Toch blijft ze altijd vrolijk op het werk. Ik gun haar af en toe een lbeetje afleiding en zo mooi blad waar je de leukste ontwerprs uit kunt halen zal dat zeker voor elkaar krijgen. Groetjes esther

  ReplyDelete
 44. Aan mijn vriendin Natasja, zij geeft altijd zelf van alles weg. Van kleding tot eigengemaakte creaties! Op dit moment haakt ze weer een schattig knuffeltje, voor zoontje van een vriendin! En ze staat altijd voor iedereen klaar. Ze rent zich drie slagen in de rondte en mag wel eens in het zonnetje gezet worden. Dus ik gun het haar van harte!
  Groetjes, Wendy

  ReplyDelete
 45. HI Annemarie.
  Another great give away. I have a sweet friend, who also crochet like me. And she saw my magazine that I won here on your blog, and got absolutely jealous. So it would be nice if she could have one too, and then we can share our two magazine's. Like i told you, we have no crochet magazine in Denmark. She is the best friend you can have, she helps me with everything I ask her about, and vice verca.
  Hope to win :)
  Best wishes from me :)

  ReplyDelete
 46. Ik zou 'm aan Christine geven. Ze is helemaal wild van haken en verdient het dat het ook eens een keer mee zit in het leven! Ze heeft zelf een krap budget en dingen als luxe tijdschriften passen daar niet in.
  groeten, marieke

  ReplyDelete
 47. Mijn vriendin Joze ! Ze woont veel te ver weg dus we zien elkaar veel te weinig. Zo kan ik haar laten weten dat ik haar niet vergeten ben!
  En bovendien is ze haakfan.

  ReplyDelete
 48. Ik doe graag mee om het blad te winnen voor mijn moeder. Zij leerde me al heel jong haken & breien en daar heb ik nog elke dag plezier van!
  Groetjes, Nathaly

  ReplyDelete
 49. Een hele lieve collega van mij is een fantastisch project begonnen. Ze geeft een presentje aan iedereen die het wil ergens in het aankomend jaar. Dat kan een zelfgemaakt iets zijn, een taartje, een cadeautje, een knuffel.. bedenk het maar. Op 1 voorwaarde, dat je dit project zelf ook gaat starten. Ondertussen is er een ware hype gestart op de werkvloer en worden mensen wanneer ze het minst verwacht verrast met iets leuks! In deze tijd, waarin we allemaal een stapje harder moeten doen voor minder. Motiveren wij elkaar met een klein gebaar. Door deze lieve collega is de werksfeer er zo veel op vooruit gegaan! Het is echt een gezellig en lief en leuk mens, en ik gun het haar zo! Graag wil ik haar bedanken op deze manier! Mocht ze dit cadeautje niet krijgen, dan alleen al dat mensen mijn berichtje over haar lezen vind ik fantastisch, want ze verdiend het! En ik hoop dat dit andere mensen zal inspireren het ook te doen! We verdienen allemaal wat extra's!

  ReplyDelete
 50. Heel graag zou ik Jenneke willen nomineren, het is zo'n lief mens en gek op haken! Ze is gek op delen, deelt dan ook via haar blog http://creaties-jenneke.blogspot.nl heel veel leuke gratis patronen, en heeft voor iedereen een positief woord. Samen met haar twinsis Hester delen ze veel kansen om iets te winnen op facebook, delen ze veel blogs waar we hoognodig eens moeten gaan kijken, en wordt er veel op blogs gereageerd. Een topper moet ik zeggen! Ik gun het haar van harte!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ik sluit me hierbij aan en wil ook graag dit blad winnen voor Jenneke

   Delete
 51. hello, I'm french, and I hope to win it for the club knitting of my very very very small village ;-)
  http://imaginetouchatou.over-blog.com/pages/the-cafe-tricote-6547384.html
  have a nice day

  ReplyDelete
 52. Ik zou heel graag S. nomineren. Ze is pas overgestapt van het breien naar haken, meteen superkleine hondjes haakt ze. Ze heeft het de laatste jaren niet makkelijk gehad toen eerst haar ene dochter aan anorexia leed, daarna haar andere dochter extreem faalangst bleek te hebben en ook haar partner overspannen en depressief thuis kwam te zitten. Dit resulteerde in een verdrietige scheiding waarbij ze niet wist of ze wel in haar huis kon blijven wonen, maar ze heeft de draad langzaamaan weer opgepakt. Ik gun het haar van harte!!

  ReplyDelete
 53. Ik zou graag mijn oeder op willen geven, ik weet dat ze daar dolblij mee zou zijn !
  Ze staat altijd voor ons/mij klaar en is gek op haken en freubelen !

  Haakgroetjes,

  Caroline

  ReplyDelete
 54. Hi,I raelly would like to win the magazine,because i never before read it and I heard is good one.
  I am from Poland so i can't buy it, I love to crochet it will be good inspiration to make nice stuff.
  Thanks for the opportunity.
  Monika

  ReplyDelete
 55. Ik zou hem graag laten sturen aan Ria van het blog "Aankleedpopje" Ze kan nu wel een leuk steuntje in de rug gebruiken, want ze heeft het echt niet makkelijk nu en toch coördineerd ze de actie 'Små bläckfiskar' (inktvisjes haken) voor te vroeg geboren baby's in Zweden.

  ReplyDelete
 56. Mijn moeder... Die heel lief 3 keer per week op mijn 3 kinderen past zodat ik naar het ziekenhuis kan om te revalideren... (en de ander dagen is ze er voor mij ook als ik een verschrikkelijke pest bui heb )  ReplyDelete
 57. Als ik het zo allemaal lees, vind ik het erg moeilijk om iemand te kiezen. Want ookal maakt Janusje geen moeilijke periode mee, toch zou ik die het liefst aan haar geven. Ze is een jonge, onzekere vrouw met een groot hart die supermooi haakt, breit en naait maar heel weinig zelfvertrouwen heeft. Wat vaak een zweem van eenzaamheid in haar blog laat doorschemeren. Om haar vele lange treinuren (dagelijks pendelen) wat aangenamer te maken, lijkt het me leuk om haar met dit boekje te plezieren.
  'n vrolijke groet,
  sneksniltje

  ReplyDelete
 58. Amazing idea!I would nominee my friend who like crochet but never learn it so this would be prefect opportunity for her so she could learn by herself.Also lovely surprise in the mail,not expected at all.

  ReplyDelete
 59. Ik nomineer Maddy, Maddy staat altijd klaar heeft een hartje van goud en is een echte haakSTER! En Maddy kan in deze periode wel even een opstekertje gebruiken.... http://maakhetff-maddysblog.blogspot.nl/
  X Es

  ReplyDelete
 60. Hola que tal? Tienes un blog muy bonito, con unas cosas muy chulas. Me quedo por aquí y me hago seguidora. Te dejo el enlace de mi blog por si te apetece pegar un vistazo:
  http://awesomeneedles.blogspot.com.es/
  Espero que te guste. Un saludo

  ReplyDelete

Blogger Widget