Sunday, October 20, 2013

KreaDoe 2013!


♥ Click this link if you want to follow my blog with Bloglovin ♥

Het is al weer bijna zover: van 30 oktober tot en met 3 november a.s. is het grootste hobbyfeest van Nederland: de KreaDoe! Je kunt op de site van de KreaDoe (klik hier) vast kijken welke stands er te vinden zijn. Zoals elk jaar zijn er ook weer een heleboel leuke workshops te volgen. Ook Forte Uitgevers is weer van de partij, en elke dag zullen er auteurs van Forte-boekjes in hun stand aanwezig zijn om boekjes te signeren of vragen te beantwoorden. Hou de FB-pagina van Forte Uitgevers in de gaten voor het schema wie er wanneer is.
Net als andere jaren mag ik weer een paar toegangskaarten weggeven, en dit keer zijn het 3 sets van twee toegangskaarten. Met wie zou jij naar de KreaDoe willen? En waarom? Laat het me hieronder weten en wie weet mag jij gratis met een vriendin, een zus, een collega of (schoon)moeder naar de KreaDoe. Ik maak de winnaars a.s. woensdag bekend. Succes!

It's almost that time of year again: as from 30 October until 3 November the biggest craft fair of Holland is here again: de KreaDoe! You can check out the website of de KreaDoe (click here) to see which shops are at the fair. Lik every year there are a lot of fun workshops to attend as well. Forte Publishers is there also, and every day there will be authors of Forte-books signing books and answering questions. Keep an eye on the FB-page of Forte Uitgevers to see who's there when.
Like very year I will give away a few entry tickets, and this time it's 3 sets of two tickets. Who would you bring to de Kreadoe? And why? Leave a comment below and maybe you can go to de KreaDoe for free with a friend, a sister, a colleague or your mother (or mother-in-law). I'll announce the winners this Wednesday. Good luck!

81 comments:

 1. Ik zou graag met mijn moeder naar de crea doe willen. Ik heb mijn creativiteit van haar gekregen, zij heeft daar altijd al in geloofd, maar ik heb dat pas een jaar geleden ontdekt. Mijn moeder kan zelf helaas door een hersenbloeding niet meer alles wat ze wil, maar desondanks blijft ze creatief bezig. Met een hand maakt zij de prachtigste dingen!! Ik heb diep respect voor haar en zou haar graag belonen met een dagje crea doe!

  ReplyDelete
 2. Ik wil heel graag samen met mijn schoonmoeder naar de KreaDoe, we willen dit al jaren maar elke keer is er wel iets. We hopen dit jaar eindelijk eens een bezoek te kunnen brengen aan dit grote hobbyfestival! Twee gratis entree kaartjes zou ons uitje extra leuk maken!

  ReplyDelete
 3. Ik zou heel graag met me buuffie Carola naar de Kreadoe willen, omdat het een heerlijk uitje is zo'n Kreadoe!

  ReplyDelete
 4. Ik zou graag met mijn zus willen. Wij hebben ieder jaar een zussenuitje en dit zou een mooie zijn. Zij haakt veel en ik naai veel dus creatief zijn we allebei. Het lijkt me heerlijk om tussen alle creatievelingen te zijn en inspiratie op te doen voor nieuwe projecten. Zeker nu we weer naar de donkere dagen toegaan.

  ReplyDelete
 5. Net als vorig jaar ga ik met mijn (haak) vriendin naar de beurs! Heerlijk inspiratie opdoen en natuurlijk wat voorraad wolletjes/katoen inslaan om de winter door te komen! We hebben ook ons vaste haak/brei avondje op woensdag en hebben dus genoeg nodig.... Ik heb nog géén kaarten besteld, het zou dus heel welkom en gaaf zijn als ik ze zou winnen.

  Fijne dag verder!
  Groet, Corine

  ReplyDelete
 6. Ik zou ze weggeven aan mijn zus en mijn moeder. Ik weet hoe leuk en gezellig ze het altijd vinden om daar rond te lopen. Uiteraard vind ik het ook heel erg leuk, maar ik gun het ze van harte.

  ReplyDelete
 7. I have been trying to decided if I should go or not! It would be the first time for me going to any craft fair and it seemed a little overwhelming, but then I think of all the nice people I might meet there who love crafts too, then I change my mind and worry my terrible level of Dutch would ruin everything, then I jump back onto what a great event it would be dreadful to miss it. And it is so close to the train station in Utrecht that for once (since I have no car) I could get to it easily from Groningen.
  I had been edging towards being out of my depth and not going, but now your posts throws everything into the air again!
  I hope you have a lovely time there though!

  ReplyDelete
 8. Dit jaar zou ik graag met mijn zus naar de Kreadoe willen. Waarom? Omdat het enorm leuk zou zijn om met mijn zus zo'n dagje weg te gaan. Omdat we elkaar aangestoken hebben met het haakvirus en in het afgelopen jaar beiden de haaknaalden weer hebben opgepakt. gr. Hennie

  ReplyDelete
 9. ga graag met mij dochters er naar toe omdat ik in een scootmobiel zit is het niet altijd mogelijk om met beide te gaan omdat de rolstoel taxi er maar een gratis meemag als ik dat nu op de kaartjes uitspaar kan ik ze beide meenemen alleen werk mijn blog niet goed meer dus hoop dat ik toch mee kan doen

  ReplyDelete
 10. De kaartjes zou ik heel graag willen winnen voor een vriendin en mijzelf. Mijn vriendin heeft een behoorlijk zwaar jaar achter de rug, en verdient zeker een dagje uit! Ze is mega creatief en haalt daar haar kracht en positiviteit uit. Ze is erg sterk en ben ontzettend blij dat ze een vriendin is van mij!

  ReplyDelete
 11. Ik ga met mijn vriendin die ik pas enkele maanden ken, maar met wie ik heelijk kan freubelen!

  ReplyDelete
 12. Ik hoor alleen maar enthousiaste verhalen en ik ben hier nog nooit naar toe geweest. Ik zou heel graag samen met mijn vriendin Iris gaan. Heerlijk een dagje creatief genieten en inspiratie op doen!!

  ReplyDelete
 13. Ik wil graag met mijn man,hij is de uitvoerder van mijn ideeën die ik nodig heb voor mijn creatie's.
  Bvb standaards op het op te zetten of hangen.

  ReplyDelete
 14. Tja, ik ben ook nog nooit geweest en zou graag gaan met mijn buurvrouw. Af en toe een dagje voor jezelf is ook wel eens lekker!

  ReplyDelete
 15. Ik zou graag met mijn oma gaan, want zij is degene die mij heeft leren haken en heeft aangestoken met het haakvirus

  ReplyDelete
 16. Heerlijk weer naar de Kreadoe. Ons uitje staat al weken in de agenda te prijken. We zijn mijn dochter en ik, een lekker dagje met zijn tweeën zonder mannen en even weg van de voetbal.

  ReplyDelete
 17. Ik zou graag met een vriendin willen gaan. Zij zet zich enorm in voor mijn project en doet veel voor mij doen zonder daar iets voor terug te willen krijgen. Dit zou wel een leuke verrassing voor haar zijn om haar toch een beetje te kunnen bedanken voor alle hulp tot nu toe. Even een dagje genieten, winkelen en inspiratie opdoen is altijd leuk toch?

  Groetjes Imara

  ReplyDelete
 18. Met mijn zus! Zou het er dit jaar dan toch van komen...? Alice Brandsema

  ReplyDelete
 19. Leuk dat je de kaarten mag verloten. Dank je wel.
  Graag zou ik met mijn zus gaan. We proberen allebei een (heel klein) winkeltje op te zetten.
  Fijne zondag verder.

  ReplyDelete
 20. Ik zou graag met mijn schoonzus gaan, gezellig spulletjes kopen voor onze gezamenlijke hobby's!

  ReplyDelete
 21. Mijn moeder wil graag naar de KreaDoe! Ze maakt kaarten voor het goede doel en wil weer een voorraadje spulletjes inslaan. Ik mag zelf ook graag snuffelen, kijken en kopen tussen al die leuke stands. Met al mijn hobby's is dat niet moeilijk.

  ReplyDelete
 22. Ik ga dit jaar met mijn dochter naar de KreaDoe!!! Gewoon omdat ze een super gezellige meid is! Heerlijk lekker tutten en ideetjes op doen. We kijken er zeker al een half jaar naar uit.
  Groetjes,
  Karin

  ReplyDelete
 23. Ik zou heel graag met mn zus hier naartoe willen, ik heb haar besmet met het haakvirus en we kunnen niet meer stoppen...;-). Het lijkt me erg leuk om samen met haar naar KreaDoe te gaan! Groetjes Carina

  ReplyDelete
 24. Ik zou dit jaar graag zoals elk jaar met mijn nicht en mijn moeder haar de kreadoe gaan! Het is ons jaarlijks uitje geworden en ik zou het leuk vinden deze twee lieverds te kunnen verrassen met een vrijkaartje!

  ReplyDelete
 25. Dag Annemarie,

  Ik zou dit jaar heel graag met mijn moeder naar de KreaDoe willen. We willen er graag een moeder-dochter dag ervan maken. En omdat we allebei van handwerken houden en creatief zijn, is deze beurs een mooi dagje uit, waarbij we lekker weer nieuwe ideeën op kunnen doen!
  Groetjes Tineke

  ReplyDelete
 26. Ik zou graag met mijn nichtje willen gaan, zijn beide creatief en nog nooit samen naar de kreadoe geweest, dus t lijkt ons geweldig!!!!

  ReplyDelete
 27. Oe wat spannend!!!
  Ik zou graag met mijn moeder willen gaan! We doen helaas te weinig iets samen...ze heeft een zwaar jaar achter de rug...wat zou het fijn zijn om samen met haar een dagje uit te kunnen!
  X Dinaz ♥

  ReplyDelete
 28. Mijn moeder! Ik heb heel fijn contact met mijn moeder en we delen grote passie voor haken, breien en quilten. Een dag samen naar een beurs is altijd zo'n feest!

  ReplyDelete
 29. Ik zou heel graag met mijn dochter (10 jaar) en zoontje (7 jaar) gaan. Ze houden alle twee erg van knutselen. Ja van wie zouden ze dat hebben he. Vind het altijd erg leuk om met ze te freubelen. Wie weet komen we op de Kreadoe weer leuke nieuwe dingen tegen.
  Groetjes Diane

  ReplyDelete
 30. Met mijn man want dan is hij bijna volledig gerevalideerd en kunnen we na 2 maanden voor het eerst iets leuks gaan doen :-)

  ReplyDelete
 31. Sinds een halfjaar heb ik het haakvirus.ben dus nog nooit naar de beurs geweest , het virus is besmettelijk want nu heeft mijn dochter het ook al te pakken zij heeft een druk gezin veel tijd voor haken is er niet.
  Het lijkt mij nu zo leuk om met haar daar naar toe te gaan (zij is dan jarig en wordt 30) leuke verassing zou dat zijn.
  Groetjes Carolien.

  ReplyDelete
 32. Ik zou graag met een van de dames van mijn pas opgerichte haakclubje willen gaan. We zijn nu 1x samen gekomen om te haken (en te kletsen) en dat gaan we nog vaak doen. Heerlijk samen genieten van de zelfde hobby. Dus een dag samen naar deze beurs zou echt een heerlijk uitstapje zijn. Groetjes Francis

  ReplyDelete
 33. Ik ga met mijn moeder en twee tantes! Dolle boel :) En twee kaartjes zijn dus meer dan welkom!

  ReplyDelete
 34. Ik zou heel graag met mijn vriendin / buurvrouw willen. Beide hebben we afgelopen jaar het haken ontdekt en we zijn erg benieuwd wat voor een leuke dingen we op de beurs zullen vinden.
  Zo'n dagje uit lijkt me erg leuk, zo kunnen de mannen (tevens ook vrienden) een dagje bij de kinderen blijven en wij lekker lang keuvelen en over de beurs struinen.

  ReplyDelete
 35. Ook ik wil een poging wagen om 2 vrijkaartjes te winnen. Ik hoop er ook dit jaar weer heen te gaan met m´n dochter en als ik nou die kaartjes win spaar ik dát geld in ieder geval uit om leuke spulletjes van te kopen. We hebben allebei diverse hobby´s en op de kreadoe vallen we ruimschoots met onze neus in de boter.

  groetjes, Hannie

  ReplyDelete
 36. Met mijn vriendin die helemaal aan de andere kant van het land woont en die ik véél te weinig zie. En omdat we allebei altijd creatief bezig zijn lijkt me dat geweldig. En ze is nog jarig tijdens creadoe ook! :)

  ReplyDelete
 37. Ik wil ook graag met mijn vriendin gaan. Door de flinke afstand en werk zien we elkaar hoogst zelden. We hebben wel regelmatig contact via Skype of What's app. Kreadoe zou de ideale gelegenheid zijn voor een reünie en natuurlijk om materialen voor onze hobbies aan te schaffen.

  ReplyDelete
 38. ik wil graag met een vriendin naar de Kreadoe. Al twee jaar kan ze niet mee omdat ze in Zwitserland heeft gewerkt. Dit jaar is ze eindelijk weer terug en kunnen we gezellig samen gaan. Zo zouden we gezellig samen een dagje uit kunnen.

  ReplyDelete
 39. Ik wil graag mijn verjaardag vieren met al die creatieve mensen op de Kreadoe en met mijn lieve schoonzus. Jarige bezoekers hebben gratis toegang, dus hoef ik maar 1 kaartje; mocht ik winnen, dan geef ik de 2e aan een andere gegadigde. Ik heb echt zin in deze verjaardag :-)

  ReplyDelete
 40. Ik wil ontzettend graag met mijn tante naar kreadoe. We zien elkaar niet zo vaak, want we wonen een flink stuk van elkaar vandaan, maar we delen wel dezelfde hobby :)

  ReplyDelete
 41. Ik zou graag mijn nieuwe rolstoel willen gaan uitproberen op de kreadoe en dat samen met een crea vriendinnetje. Samen een gezellig uitje!

  Groetjes Nancy Smits

  ReplyDelete
 42. ik zou heel graag met mijn moeder gaan omdat zij mij heeft leren haken dat is dus wel een cadeautje waard

  groetjes chantal http://made-by-home.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 43. Ik zou Renske dan verrassen!! Toen ik het haken maar niet onder de knie kreeg en ik daar melding van maakte op mijn blog heeft zij me de eerste kneepjes geleerd. Dit is uitgegroeid tot een leuke vriendschap, waarbij we elkaar regelmatig zien. Ik weet zeker dat ze blij verrast zal zijn!
  Groetjes Patricia

  ReplyDelete
 44. Ik zou graag kaartjes willen winnen om een jaarlijkse traditie voort te zetten: samen met een vriendin een hele dag freubelplezier! We zien elkaar helaas niet veel omdat we beiden aan de andere kant van het land wonen, maar daarom is de KreaDoe ideaal: lekker centraal in Utrecht, dus goed bereikbaar voor beiden!

  ReplyDelete
 45. Ik denk dat ik één van mijn Blog-volgers mee zou nemen! In mijn omgeving zijn niet veel mensen die ook van haken en naaien houden, daarom vind ik mijn blog zo geniaal, daar heb ik al zo veel leuke mensen door ontmoet!
  Groetjes,
  Esther.

  ReplyDelete
 46. Ik wil ook een kansje wagen:
  Ik zou gaan met mijn beste vriendin. Zij is een echte creatieveling met een hele hoop hobby's. Ze heeft een emotioneel zwaar jaar achter de rug(details hou ik prive), en ik gun haar zo graag een ontspannen dagje uit.

  ReplyDelete
 47. Ik zou heel graag weer eens met mijn buurvrouw gaan. We zijn jaren op rij geweest, maar sinds mijn buurvrouw bij een auto-ongeluk haar heup gebroken heeft kan ze niet meer zo lang lopen. Ik ga haar gewoon in een rolstoel door de Jaarbeurs sleuren en dan genieten we weer eens als vanouds..

  ReplyDelete
 48. Ik zou mijn nicht/beste vriendin meenemen. Ze is ook heel creatief en heeft wel een dagje uit verdiend! Lijkt me heel gezellig!
  Groetjes van Renate

  ReplyDelete
 49. Natuurlijk waag ik een kans! De schoonzus van mn vriendin heeft onlangs een tia gehad. Dit zou haar eerst "grote optreden" weer kunnen worden. Ik gun het haar zo!!!!!!

  ReplyDelete
 50. Ik zou graag met een lieve collega naar de KreaDoe gaan. Een paar maanden geleden ben ik met een nieuwe baan begonnen en op onze afdeling ben ik door haar en de rest met open armen ontvangen. Als "dank" heb ik haar aangestoken met het haakvirus, dus het gaat op kantoor regelmatig over patronen en nieuwe garens. Ik zou het heel leuk vinden om haar mee te nemen naar de KreaDoe!

  ReplyDelete
 51. Ben nog nooit op de crea doe geweest maar dit jaar voor het eerst met een collega
  groet Marlies Wijnker Egmond aan den Hoef

  ReplyDelete
 52. de kreadoe staat hoog op mijn lijstje...ben nog nooit geweest..
  tja...wie neem ik mee??mijn zus natuurlijk!!

  ReplyDelete
 53. met mijn zusje wil ik graag naar de krea-doe. 2 jaar geleden kan ik door ziekte niet lopen, vorig jaar was de enige dag dat we samen konden mijn dochtertje jarig. Dus dit jaar willen we zoooo graag!

  ReplyDelete
 54. Weer een leuke give away. Ik zou graag mijn schoonzusje mee willen nemen om haar te bedanken. Ze heeft me zo hard geholpen om van mijn eerste keer op een beurs een super geslaagde dag te maken. We wonen 100km bij elkaar vandaan. Lang leve de whatsapp heel wat creatieve ideeen vliegen hier over en weer. Misschien is het geen goed idee om te gaan, want we komen nu al tijd te kort om alles te maken. Maar het lijkt me zo gezellig om een hele dag samen allerlei leuke ideeen op te gaan doen.
  liefs, Marlies

  ReplyDelete
 55. Waarom zou ik graag kaartjes willen winnen voor de KreaDoe... Pfff,ik heb zoveel goede redenen! Allereerst zou het een fantastische manier zijn om mijn moeder te bedanken voor alle mooie dingen die ze heeft gemaakt voor onze vijf weken oude dochtertje! Ze heeft me zoveel geleerd op creatief gebied! Daarnaast zou het ook heerlijk zijn om zo na de geboorte van mijn prachtige meisje er zelf weer eens uit te zijn!

  ReplyDelete
 56. Waarom ik kaartjes zou willen winnen? Al een paar jaar wil ik met mijn dochter van 17 naar de krea doe, maar ieder jaar lukt het ons financieel niet. Vier jaar geleden ben ik samen met haar naar de krea doe geweest, samen hebben wij genoten en vele leuke ideeen opgedaan. Graag zou ik weer met haar zo'n leuke dag beleven. DAAROM zou ik graag de kaartjes winnen.

  ReplyDelete
 57. Het lijkt me ontzettend leuk om mijn kreatieve zus (die door een druk gezin niet snel aan dit soort uitjes voor haarzelf toe komt) te verassen met een dagje krea doe met z'n tweetjes.

  ReplyDelete
 58. Ik zou heel graag met de meter van mijn dochtertje gaan, zij heeft me de basis van 't haken geleerd (sindsdien verslaafd :o) en zodra ze weer wat meer tijd heeft, gaat ze me ook leren naaien... Dit zou een fijn uitje zijn voor ons tweetjes, allebei mama van drie (kleine) kindjes en dus weinig tijd voor onszelf...

  ReplyDelete
 59. dit lijkt mij leuk om met de dochter naartoe te gaan. zij ontdekte nog niet zo lang geleden haar creatieve kant. maar ook de buurvrouw, die sinds kort veel diertjes en dekentjes haakt, en een hakende vriendin zouden mee mogen gaan van mij. dat wordt enkele kaartjes bijkopen dan ;-)

  ReplyDelete
 60. Als ik naar de kreadoe zou gaan, dan wordt dat m'n eerste keer. Ik zou samen gaan met m'n haakvriendin Liesbeth, die ook nog nooit geweest is, gaan. Toevallig hadden we het er zaterdag namelijk over dat het ons erg leuk lijkt om te gaan!

  ReplyDelete
 61. Het zou heerlijk zijn om samen met mijn moeder weer naar de beurs te gaan, na een aantal jaren niet te zijn gegaan door omstandigheden. Zij is nog veel creatiever dan ik en haar handen moeten 's avonds wat te doen hebben. Ook creatief bezig zijn met mijn kinderen is volledig aan haar besteed, daar laat ze echt alles voor liggen. Mijn oudste heeft zij zo laten ontdekken dat hij helemaal blij wordt van tekenen en dat ook goed kan. Het zou daarom erg fijn zijn om samen naar de beurs te gaan en alle nieuwtjes op hobbygebied te zien.

  ReplyDelete
 62. Ik zou heel graag met mijn dochter van 11 gaan. Ze houd van knutselen en rommelen met stofjes en draad en heeft sinds deze week ontdekt dat haken ook leuk is: ze is haar eerste steken aan het leren. Een dagje samen op stap zou ons goed doen en dan ook nog naar een hobby-beurs...

  Martine

  ReplyDelete
 63. Met mijn Mattie Kiki....met haar kan ik uren haken, maar ook uren praten over haken, whatsappen over haken, mailen over haken...ennnn dat geldt hetzelfde voor hotfixen, mozaieken en sieraden maken!

  ReplyDelete
 64. Wat een leuke Katie. ik zou met mijn collega naar de kreadoe beurs willen gaan.
  Kunnen we weer ideeën op doen voor onze activieteiten

  ReplyDelete
 65. Dat is moeilijk kiezen. (Gelukkig) veel creatievelingen, dus het zou een vriendin, moeder, schoonmoeder kunnen zijn. Maar samen met mijn 8-jarige dochter vind ik toch ook wel erg leuk!

  ReplyDelete
 66. Wie wil dat nou niet winnen? Ik wel in ieder geval! Ik zou graag met m'n dochter gaan, even een moeder-dochter-dagje, lijkt me fijn.
  Greetzz MG

  ReplyDelete
 67. Ik wil ook wel een kansje wagen... Mijn 5-jarige dochter zou ik dan een ontzettend leuke en verrassende dag bezorgen!

  Groetjes van Deborah L.

  ReplyDelete
 68. Ja laat ik eens een gokje wagen. Meestal doet mijn zoon mee aan prijsvragen enz. en is hij,( ondanks dat hij op de 13e geboren is ;-) en ook een fantastische verjaardagdatum heeft dit jaar: 13-11-13 en ook nog 11 jaar wordt) , de geluksvogel. Maar nu ga ik het eens proberen. Als we gaan, neem ik hem mee en mijn vriendin ( dan koop ik gewoon nog een kaartje, toch?) Gezelligheid!!!!

  Groetjes met herfstsproetjes,

  Sandra V.

  ReplyDelete
 69. ik ben nog nooit geweest, omdat er altijd kleine kinderen thuis waren, Nu gaat de jongste bijna naar school en ik overweeg eens om te gaan. Ik ging meestal ook niet omdat ik bang was om een vermogen uit te geven maar mocht ik gratis kaarten hebben dan verandert dat vast. Ik hoop vooral ook om inspiratie op te doen voor mijn workshops. Dus wie weet

  ReplyDelete
 70. Wij zijn Mi en Ri eeeeeeeen kunnen niet wachten om onze tassen vol te laden met leuke wollies en boekjes !!
  We hebben er zo zin in !!! Misschien zien we elkaar daar ???

  Tot Krea

  ReplyDelete
 71. Ik ben niet bekend met deze beurs, maar na het lezen van jou bericht ben ik enthousiast geworden! Als ik heen ga, dan vraag ik mijn moeder mee. Ik heb nu zelf een dochter gekregen en mijn moeder is oma geworden. Zij heeft veel voor ons gedaan en ik wil haar op deze mannier ook iets terug doen.

  ReplyDelete
 72. Als ik zou winnen zou ik graag met mijn schoonmoeder naar de Kreadoe gaan...Zij heeft het echt verdient...te horen gekregen dat haar man kanker heeft en zelf van de trap gevallen met gevolg een gebroken voet die nooit meer de oude wordt...Doordat ze er voor haar man wil zijn zit eropuit gaan er bijna niet in...na al die ellende zou ik dan ook iets voor haar terug doen en aangezien het echt een kreabea is zou ik haar heel graag meenemen...

  ReplyDelete
 73. Oh ik wil wel een gokje wagen ben er nog nooit geweest en dat zou mooie gelegenheid zijn om het eens te bezoeken. Ik zou in ieder geval iemand meenemen die ook een crea bea is. Ik denk dan aan een vriendin van mijn moeder die ook erg creatief is.

  ReplyDelete
 74. Ik zou graag naar Kreadoe gaan. Ik wil dan mijn twee kinderen meenemen, omdat mijn man dan een weekend weg is...

  ReplyDelete
 75. Ik zou graag weer met mijn dochter gaan. Ze heeft een zwaar en naar jaar achter de rug en begint de ontspanning van handwerken te leren. Nu nog vooral borduren en breien op breiringen maar ze wil graag verder kijken wat er allemaal te doen is.

  ReplyDelete
 76. Ohh ik zou heel graag 2 tickets winnen om samen met mijn moeder te kunnen gaan die haar baan gaat verliezen !!

  ReplyDelete
 77. Zou graag met mijn moeder gaan, wij zijn allebei helemaal krea(tief)gek!

  ReplyDelete
 78. Op de valreep hopelijk ben ik nog op tijd want ik zou graag deze kaarten willen winnen omeen van mijn blogvriendinnen te verrassen. Ik heb haar via het bloggen leren kennen en zo het zo leuk vinden om met haar eens naar deze kreadoe dag te gaan. Zij is nog creatiever dan ik dus dit zal een schot in de roos zijn.

  ReplyDelete
 79. ik zou graag samen met mijn tweelingszus willen gaan. We hebben pas het haken ontdekt en slaan er en beetje in door ;) en gewoon omdat we stomweg nog NOOIT op de creadoe zijn geweest :( en ikook niet zou weten hoe het daar is

  ReplyDelete