Sunday, July 18, 2010

Een nieuwe deken - A new blanket?

Misschien is het je al opgevallen dat ik weer begonnen ben met het maken van granny squares. De laatste keer dat ik squares maakte vond ik het niet echt leuk omdat het meer tijd kostte dan ik wilde om iets te maken. Maar granny squares zijn zo leuk! Ik kan niet stoppen met ze te maken natuurlijk. Dus daarom heb ik besloten dat ik een deken ga maken met 247 squares. Ik wil er een per dag maken en ondertussen ook andere dingen haken. Het zal dus wel wat tijd kosten voordat ik de deken klaar heb maar ik hoop dat het de moeite waard zal zijn!

Maybe you've already noticed that I started making granny squares again. The last time I made squares I didn't really like it because it took more time then I wanted to make something. But granny squares are so lovely! Ofcourse I cannot stop making them. So I decided to make a blanket that contains 247 squares. I want to make one square a day and crochet other things in the meantime as well. Therefore it will take some time untill the blanket is finished but I hope it's worth the effort!

13 comments:

 1. Hallo Annemarie

  247 squares, hoe groot is de deken dan?
  Groetjes Miriam

  ReplyDelete
 2. Hoi Miriam, de deken zal ongeveer 140m bij 220m worden.
  Groetjes,
  Annemarie

  ReplyDelete
 3. Dear Annemarie,

  nice idea!!!

  Thank you for inviting to the linklist but the list ist closed already?

  What a pitty. I`m late.

  Love and kisses from Pfiffigste.

  ReplyDelete
 4. Succes met de squares. Het is een heel werk, ik heb zelf een deken van 400 grannies gehaakt. Maar eigenlijk vond ik het afwerken van de draden nog het meeste werk. Grannies haken is heerlijk onspannend om te doen. Nogmaals veel succes en ik blijf je volgen.
  Fijne week.

  ReplyDelete
 5. Aahhhhhh heerlijk! Die gaat mooi worden.
  Beetje geduld, maar dan heb je ook wat!

  ReplyDelete
 6. Nou die gaat zeker mooi worden Annemarie...en het is veel haakwerk maar dan heb je ook een hele vrolijke deken...het lijkt me een prachtstuk worden...en hoe meer ik ze overal zie hoemeer ik er zelf ook zin in krijg een lekkere önderkruipdeken te maken...succes met de jouwe... groetjes Francien.

  ReplyDelete
 7. Oi amiga, obrigada pela visita, amei seu blog!!! beijocas, Tathy

  ReplyDelete
 8. Wat leuk, ben ook aan het vierkantjes haken begonnen. Maak eerst een jurkje, tenminste dat is de bedoeling :)
  Succes met haken in ieder geval

  gr Alette

  ReplyDelete
 9. Jeetje! Ik heb pas een tutorial gevonden in het Engels wel, maar dat geeft niet.. zal ik me er aan wagen.. of niet ;-)

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige kleuren zo vrolijk
  Word zeker een heel mooi deken
  Groetje sanita

  ReplyDelete
 11. Dank je wel voor je berichtje en je uitleg!! Ik had het nooit gered met de Engelse versie, want ik vond het nu al moeilijk, maar ik moet zeggen, het valt niet tegen, mijn eerste ;-) Hij klopt niet helemaal, maar komt goed! Dank je wel!!

  ReplyDelete
 12. hallo annemarie
  dat ziet er heel erg leuk uit
  groetjes floortje

  ReplyDelete

Blogger Widget