Sunday, January 3, 2010

De volgende poef



Inmiddels is de hoes voor de volgende poef af. Hij is 1.20m lang en is behoorlijk zwaar, namelijk ongeveer 1,5 kilo. Omdat de vulling nog even op zich laat wachten gaat hij voor nu even in de kast, maar hopelijk is het eindresultaat snel op deze blog te zien. Ik haakte deze hoes met Hoooked Zpagetti.

The cover for the next pouf is finished. It's 1.20m long and it's pretty heavy: 1500 grams. Because the inner pillow hasn't arrived yet I'll put it away for now but I hope to show you the end result soon. I made this cover with Hoooked Zpagetti.

4 comments:

  1. Welke vulling gebruik je voor de poef?? Ik wil zelf binnenkort een poef gaan breien met zpagetti garen.

    ReplyDelete
  2. Hoi!

    Je kunt een bestaande poef gebruiken en daar een omtrek omheen haken of breien. Als je echt zelf iets wilt maken kun je polyesther vlokken nemen, maar een zitzakvulling (van die bolletjes) schijnt ook te werken. Als je via google zoekt kun je internetwinkels vinden die het kunnen leveren, maar je hebt er ook speciale winkels voor. Vaak verkopen ze daar kussen en matrassen, maar ook deze vullingen. Succes!

    Groetjes,
    Annemarie

    ReplyDelete
  3. hoi annemarie

    hier een vraagje over de poef omtrek
    heb je hier een patroon van en heb je hem gehaakt of gebreid
    graag hoor ik het van u
    groetjes wendy

    ReplyDelete
  4. Hoi Wendy, ik heb de poef gebreid. Dit was al even geleden dus ik weet niet precies voor welke poef deze bedoeld was. In elk geval staat er een patroon op het forum van Viva. Als je via google zoekt op patroon + poef + Viva kom je het vanzelf tegen.
    Groetjes,
    Annemarie

    ReplyDelete