Sunday, October 2, 2016

About yarn

Een hele tijd geleden mocht ik voor Wolplein haaknaalden vergelijken. Het blogbericht daarover kun je hier nog eens teruglezen. Dit jaar mag ik de garens hierboven beoordelen. In dit mandje liggen de volgende garens:

Katia Capri
Phildar Phil Coton 3
Yarn and Colors Must-Have
Lana Grossa Cotone
By Claire Nr 1
SMC Catania

Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd. Ik haak veel met Phildar Coton 3, dus ik zou verwachten dat dat mijn favoriet is. Maar misschien is het wel helemaal niet zo. De komende week zal ik jullie de uitkomst laten weten. Zit tussen deze garens een van jouw favorieten? Ik ben erg benieuwd. In de enquete in de rechter zijbalk kun je het aangeven. Een fijne zondag gewenst!

A long time ago I got the opportunity from Yarnplaza to choose what crochet hook I like best. You can read that blog post here. This year they asked me to choose which is my favourite yarn. In the basket above you see the following yarns:

Katia Capri

Phildar Phil Coton 3
Yarn and Colors Must-Have
Lana Grossa Cotone
By Claire Nr 1
SMC Catania

Ofcourse I am very curious. I use Phildar Coton 3 a lot, so I would expect that this is my favorite. But perhaps that's not the case. In the next few days I'll let you know what the outcome is. Is one of these yarns your favourite? I'd love to know, so if you like you can enter the questionnaire on the right. Have a lovely Sunday!

8 comments:

 1. Heerlijk om gevraagd te worden voor dit klusje. Ik ken niet alle garens die jij mag uitproberen. Dus ik ben benieuwd naar jouw ervaringen. Zelf gebruik ik vaak Phildar Coton 3 en Catania. Over de Katia Cpri ben ik iets minder enthousiast, maar het hangt vast af van wat je ermee haakt.

  Veel haakplezier, Margaret

  ReplyDelete
 2. Leuk, ik haak al jaren met Lana Grossa Cotone (dat ik vanuit België via Wolplein bestel!), wat goedkoper dan de andere katoentjes, maar echt wel goed! zowel voor dekentjes, als voor knuffels. Benieuwd naar je mening!

  ReplyDelete
 3. Ben heel benieuwd naar je mening!! Ik haak zelf veel met Phildar Coton 3. Voor de 'dikkere' soorten wol vind ik de Julia van de Zeeman ook prima (en scheelt vel in de portemonnee!!)
  Groet Patricia

  ReplyDelete
 4. Fijn om verschillend garen te mogen testen. Uit het rijtje ken ik alleen Phildar 3, daar heb ik een hele doos van vol. Mooi garen maar te zwaar voor kleding vind ik. Het is dan ook ideaal voor amigurumi.

  Groetjes, Monique

  ReplyDelete
 5. Leuk!
  Zelf haak ik veel met Cotone, heerlijk garen vind ik dat.

  ReplyDelete
 6. Wat leuk! Ben erg benieuwd naar de resultaten. Mijn favorieten staan er niet tussen (Larra en Catona). Veel succes met testen :)

  ReplyDelete
 7. ben benieuwd naar je bevindingen!

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke blog! En fijn dat je zo uitgebreid de verschillen bespreekt, nu weet ik beter welk garen te kiezen als ik met een volgende project begin. Thuis heb ik phildar, SMC en Katia, maar nu ben ik ook nieuwsgierig naar ByClaire... En de ervaring van Cotone klinkt me ook bekend in de oren :-)
  Ik doe graag mee met de winaktie, zo kan ik zelf ook weer vergelijken en ByClaire uitproberen! En een mooie kleurtjes zie ik, leuk voor assecoires in m'n nieuwe huis :-D

  ReplyDelete