Thursday, June 2, 2011

Pimp your bicycle!
Nee, dit is niet mijn fiets! (-: En dit is misschien een beetje overdreven, maar je fiets een beetje opvrolijken is best aardig toch? Een tijd geleden kreeg ik van iemand het patroon wat hieronder staat (klik er op om het groter te maken). Het is een patroon van een fietszadelhoesje. Ik heb het ooit half gemaakt en het ligt nu in de mand met dingen-die-nog-afgemaakt-moeten-worden. Een Engels patroon vind je hier, maar let op, het is niet hetzelfde patroon als het patroon wat hieronder staat..

No, this is not my bicycle! (-: And maybe this is a bit overdone, but it's pretty nice to cheer up your bicycle don't you think? Some time ago somebody sent me the pattern down here (click on it to make it larger). It's a pattern of a bicycle seat cover. I've once made the first half of it and now it's in the basket with things-that-still-have-to-be-finished. An English pattern can be found here, but please mind that it's not the same pattern as the one down here.

11 comments:

 1. I would love a bike like that. When I walk/cycle around Groningen I always ooh and awe when I see a pretty bike.

  ReplyDelete
 2. hoe doen ze dat toch é
  groetjes Marie

  ReplyDelete
 3. OOOOh, wat leuk! Ik heb ook mijn fiets ingebreid als uithangbord voor mijn Urban Knitting Project om geld in te zamelen voor Het Glazen Huis! Je wordt er elke dag heel erg blij van en veel draaiende hoofden van verbazing! Geweldig leuk om te doen en zo klaar!
  Weg met die saaie fietsen!

  ReplyDelete
 4. Leuk! Ik vind die gehaakte jasbeschermers ook zo gaaf maar ja, ik heb hele grote fietstassen achter op mijn fiets dus ze zouden op mijn fiets helemaal onder de tassen verdwijnen :-(
  Maar dat zadelhoesje ga ik uitproberen, helemaal leuk!

  ReplyDelete
 5. Fantastisch zo'n fiets! Heb veel zin om ook mijn fiets (een beetje dan) te gaan pimpen!

  ReplyDelete
 6. Zo hoef je nooit meer om je fiets te zoeken op een station! handig:)

  ReplyDelete
 7. Ik heb alleen m'n stuur ingepakt met breisel dat is al leuk, maar deze ziet er helemaal geweldig uit. Overigens heeft m'n oudste dochter haar fiets met decopatch papier beplakt: dat ziet er ook zo gaaf uit!Je pikt je eigen fiets overal tussen uit!
  groetjes Janine

  ReplyDelete
 8. Een ingebreide fiets! Grappig! :-)

  ReplyDelete
 9. zo worden stad & land erg kleurig!

  ReplyDelete

Blogger Widget