Tuesday, November 13, 2018

Margriet Winter Fair

Bestel het boekje hier in de webshop van de Esther Vergeer Foundation


Click here to subscribe to my newsletter * Klik hier om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief * 

Jaaa, wat vind ik dit leuk! :-) Volgende week vrijdag mag ik voor de Esther Vergeer Foundation een aantal workshops geven op de Margriet Winter Fair. Je kunt de hele dag op verschillende tijdstippen een workshop volgen. In het programma zijn de tijdstippen te zien, het programma kun je inzien door hier te klikken. Het thema van de workshops is Kerst en je vindt de workshops dus ook onder het kopje Kerstitems Haken!
Zoals gezegd ben ik er alleen op vrijdag maar ook op de andere dagen worden er superleuke haakworkshops met dit thema gegeven. Dus kun je niet op vrijdag, hou dan in elk geval de berichten over de andere workshops in de gaten want die zijn ook supertof! Waar je die berichten kunt vinden? Natuurlijk op de facebook-pagina van de Esther Vergeer Foundation maar ook op mijn Facebook-pagina.
Kun je niet aanwezig zijn bij de Margriet Winter Fair? Alle patronen die tijdens de workshops gebruikt worden zijn door de Esther Vergeer Foundation verzameld in een heel leuk haakboekje. Dat boekje kun je hier bestellen in de webshop van de Esther Vergeer Foundation bestellen. 

2 comments:

  1. Wat leuk. Veel plezier op de winter fair!

    ReplyDelete
  2. Heel erg leuk! Veel plezier en dat er maar veel mensen mogen aanhaken!
    Groetjes,
    Akkelien

    ReplyDelete

Blogger Widget