Tuesday, January 16, 2018

Aan de Haak CAL Homey Comfort


Heb je al eens aan een CAL meegedaan? Als je een CAL haakt krijg je gedurende een bepaalde periode telkens een gedeelte van het patroon toegestuurd. Aan het einde van de periode heeft iedereen hetzelfde prachtige project gehaakt. Meestal zijn het grote projecten, zo ook deze CAL. Op 8 februari a.s. start de CAL van Aan de Haak magazine. Als je meedoet kun je in 15 weken de prachtige deken van de foto hierboven haken. Om deze CAL te haken heb je een garenpakket nodig, en die vind je hier in de winkel van HobbyYou. Meer over de CAL lees je hier op de website van Aan de Haak magazine.

Have you ever joined a CAL? If you join a CAL you will get parts of the pattern during a certain period in time. At the end of this period, everyone made the same gorgeous project. Mostly the CAL-patterns are big projects, just like this CAL. On the 8th of February the newest CAL of Aan de Haak magazine will start. If you join the CAL you can make the gorgeous blanket on the photo in just 15 weeks. To make this CAL you will need a yarn pack. The yarn pack of this CAL is available here in the webshop of HobbyYou. You can read more about the CAL here on the website of Aan de Haak magazine.

5 comments:

 1. Prachtige deken. Ook mooi als plaid op een bank. De afgelopen jaren deed ik mee met verschillende CAL's, maar nu ben ik een beetje CAL-moe. Dit jaar sla ik de CAL's even over en ga weer meer met leuke aan de slag. Er zijn vast veel andere haaksters die deze deken met plezier gaan haken.

  Groetjes en fijne dag, Margaret

  ReplyDelete
 2. Ik haakte al meerdere keren een CAL mee, dekens genoeg, maar het is altijd leuk om een nieuw patroon samen met anderen te kunnen haken. Deze ziet er ook leuk uit! Wel prijzig, als je de pakketten wil aankopen,
  Fijn weekend, groetjes Sofie

  ReplyDelete
 3. Oef die ziet er inderdaad wel groot uit maar ook wel heel mooi.

  ReplyDelete
 4. Schitterend, ik zocht nog inspiratie voor een babydekentje. Heb nu 3 kleinkinderen dezelfde deken gegeven en voor nummer 4 (komt in augustus) wil ik tich graag iets anders. Cal komt dus als geroepen.

  ReplyDelete