Monday, November 2, 2015

Vrijkaartjes

Heb je de KreaDoe gemist? Of ben je nog steeds helemaal in de stemming en wil je nog een leuke beurs bezoeken? Op 5,6,7 en 8 november is de Kerstbeleving '15 in de Brabanthallen in Den Bosch. Het is een prachtige Winter Fair en er is van alles te doen: je kunt er creatieve workshops volgen, er is een Creamarkt, je kunt er schaatsen, heerlijk eten, allemaal leuke creatieve demonstraties bekijken en lekker eten. Als je hier klikt vind je de deelnemerslijst en als je hier klikt kun je lezen wat er te doen is. Wil je graag met iemand anders naar deze leuke beurs? Ik geef vijf keer twee vrijkaarten weg! Wat je daarvoor moet doen? Laat hieronder een reactie achter. Ik maak woensdagavond bekend wie de kaarten gewonnen heeft. Heel veel succes!

Did you miss the KreaDoe Craft Fair? Or are you still totally in the mood and are you looking forward to visiting another lovely fair? On 5,6,7 and 8 November you can visit the Kerstbeleving '15 in the Brabanthallen in Den Bosch. It's a lovely Winter Fair and there are a lot of fun things to do: you can follow creative workshops, there's a CreaMarkt, you can do some ice skating, visit lots of creative demonstrations and you can have a lovely dinneer. You can check out the list of participants here and if you click here you can read all the fun stuff you can do at this fair. Do you want to go with somebody to this lovely fair? I'm giving away 5 tickets that are valid for 2 persons! What you need to do to win? Leave a comment below. I'll announce the winners this Wednesday evening. Good luck!

25 comments:

 1. Inderdaad de Kreadoe gemist, maar komend weekend kan ik wel! Ik loot dan ook graag mee voor kaartjes!
  Jolanda

  ReplyDelete
 2. Graag loot ik ook mee! De kerstbeleving is een mooie combinatie van Kerst en Creatief. Eigenlijk een creatieve Kerst!

  ReplyDelete
 3. Ik doe ook graag mee, ik ga dan met mijn moeder. Ze geniet er altijd zo van als wij samen iets leuks gaan doen. Het gezellig maken voor Kerst vind ze altijd heel leuk, ze is altijd op zoek naar nieuwe ideen. Ik ben trots op mijn moeder, ondertussen is ze toch 80 jaar, maar nog steeds heel actief :)

  ReplyDelete
 4. dat gaat naar den bosch toe, zoete lieve gerritje enz enz.
  lijkt me heel leuk om naar toe te gaan!
  dus waag graag een kansje!
  groetjes marian b

  ReplyDelete
 5. Leuk, leuk... Was al aan het bedenken wat ik ga doen met 2 extra vrije schooldagen van jongste dochter van 9. Dit zou het dus kunnen worden! Wij dingen graag mee! Groetsels, Agatha & Diewke

  ReplyDelete
 6. Klinkt goed& in de buurt. Lijkt me ideaal als zussen uitje.

  ReplyDelete
 7. Lijkt me super gezellig en mooi dichtbij!

  ReplyDelete
 8. En ik heb een leuke giveaway voor haakliefhebbers! :-)

  ReplyDelete
 9. Lijkt me leuk om inspiratie op te doen voor de kerstcreatieroute die bij ons in de buurt is en waaraan wij mee doen!! Dus ja ik doe graag mee!

  ReplyDelete
 10. Wat superleuk! Ik ga met mijn zus op zondag. Vrijkaartjes zouden meer dan welkom zijn, dan houden we geld over voor een leuke workshop. Mijn budget is een beetje beperkt na het dagje Kreadoe met Moos ;-)

  ReplyDelete
 11. Dat zou leuk zijn: twee kaarten winnen! Graag doe ik mee! XXX

  ReplyDelete
 12. Oh, wat zou ik graag met mijn moeder willen gaan. Die kon helaas niet naar de kreadoe en dan hebben we toch samen nog een creatief uitje!

  ReplyDelete
 13. Wat leuk! Ik zou het heel leuk vinden om er met mijn creatieve bijna 15-jarige dochter heen te gaan. Samen zijn wij dol op kerstcreaties maken en nieuwe ideeën daarvoor opdoen. Dochterlief tovert liefst het hele huis om in een kerstcreatiehuis :)
  Groetjes, Wendy

  ReplyDelete
 14. Superleuk!!!
  Ik zou er graag naar toe willen samen met mijn man...even er op uit, er eventjes met z'n tween erop uit, door omstandigheden heb ik de Krea-Doe gemist....
  Groetjes Klaske

  ReplyDelete
 15. Ik werd zo hebberig van de Kreadoe, maar nog een beurs kan ik wel handelen. En dit keer iets dichter bij mijn moeder, kan ze weer gezellig mee.

  ReplyDelete
 16. Lijkt me leuk. Ik ben er nog nooit geweest, ondanks dat ik zo dichtbij woon. Dus, ik waag graag een gokje. Monique Vos

  ReplyDelete
 17. Lijkt me leuk, ik hou wel van de feestdagen periode en kan ik weer nieuwe ideeen op doen. Ik doe mee.

  ReplyDelete
 18. Ik doe niet mee, want ik had het kaartje gewonnen voor Kreadoe. Ben dus geweest zaterdag. Gewoon lekker alleen, want er was niemand die mee kon gaan. Eigenlijk had ik geen tijd, maar mijn man zei: je gaat gewoon op zaterdag, dan blijf ik bij de kids. Juist omdat ik het kaartje gewonnen had, ben ik gegaan. Dus nogmaals hartelijk bedankt. Ik heb tassen vol hobbyspullen dus kan weer vooruit! Nog wel tijd maken dan.......

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat leuk om te horen Corine! Ik wens je heel veel knutselplezier toe.
   Groetjes, Annemarie

   Delete
 19. ik doe ook niet mee hoor. Heb net de KreaDoe achter de rug en heb al weer veel te veel dingen te doen. Ben er twee jaar geleden geweest. Het is een gezellige december sfeer op de beurs.

  ReplyDelete
 20. Heb inderdaad de KreaDoe gemist, maar de Kerstbeleving lijkt me ook leuk. :-)

  ReplyDelete
 21. Laat ik dan net vakantie hebben...! Het lijkt me heerlijk om met mijn moeder daar naar toe te gaan. Dit jaar is kerst voor ons anders dan anders en een fijn uitje zal ons vast goed doen.

  groetjes,

  Ilse

  ReplyDelete
 22. lijkt me erg leuk.Ik wil graag een gokje wagen.Groetjes

  ReplyDelete
 23. goede morgen, ik bennog niet naar deze beurs geweest. lijkt me heerlijk om in de kerstsfeer te komen, met mijn man.

  ReplyDelete
 24. Ben er nog nooit geweest, maar lijkt me zo'n leuke beurs! Vrijkaartjes zijn dan ook van harte welkom!!

  ReplyDelete