Wednesday, July 18, 2012

Giveaway: Marutska!Vandaag mag ik een heel leuk pakketje weggeven van Marutska! Kennen jullie haar al? Ze heeft een hele leuke webwinkel met haakgaren, Hoooked Zpagetti, stofjes, knoopjes en nog heel veel meer. Marutska heeft ook een blog en een twitter-account.
Het pakketje op de foto hierboven bevat vier hele leuke knoopjes, een schattig stukje stof waar je bijvoorbeeld zo'n kussen van kan maken, een setje pompom-makers en twee bolletjes haakgaren. Wil jij kans maken op dit pakketje? Zorg dan dat je volger bent van mijn blog en laat een berichtje hieronder achter en vertel bijvoorbeeld wat je het leukste vindt uit de webwinkel van Marutska. Die webwinkel vind je hier. Meedoen kan tot en met a.s. zondag. Op maandag 23 juli maak ik de winnaar bekend.

Today I'm giving away a few very nice products of Marutska! Do you all know her? She has a really lovely webshop with crochet yarn, Hoooked Zpagetti, fabrics, buttons and lots of other cute stuff. Marutska also has a blog and a twitter-account.
The package on the picture above contains four really sweet buttons, a cute piece of fabric that can be used for instance for a pillow like this, pompom-makers and two colours of  yarn. Do you want to win this package? Then make sure to be a follower of my blog and leave a message below, telling me for instance which product you like most from Marutska's webshop. You can find her webshop here. You can leave a comment untill this Sunday. I'll announce the winner on Monday the 23rd of July.

122 comments:

  1. Ja ik ken haar al. Super leuk en wat een leuke give away
    Ik doe heel graag mee.
    Groetjes Ilona

    ReplyDelete
  2. Ik kende haar dus nog niet. Maar wat een leuke site en wat een leuke give a way. Ik vind die pomponmakers uit haar winkeltje wel erg leuk. Mijn dochter maakt nog al eens pompoentjes maar dan op de "ouderwetse" manier met 2 kartonnetjes. Dit lijkt mij wel erg handig dus erg leuk dat ze bij de give a way zitten.

    groetjes Diane

    ReplyDelete
  3. Wat een vrolijke site. ´All you need to get happy´ in deze, soms, sombere dagen. Genoeg inspiratie.

    ReplyDelete
  4. Wow wat een leuke give away!!! En wat lief van Marutska, ik ben naar de winkel site gegaan, ze heeft een mooie achtergrond, maar ik keek naar de producten....ik zag knoopjes ..klikte erop en tjaaaaaaaaaaaaaaaaa dat wil je zien!!!! ze zijn prachtig. Waarom de knoopjes ik heb er zelfs nog nooit geen ergens aangenaaid ( schaam). Maar las pas ergens over bloemetje haken en dan een leuk knoopje erop.NOU dat zijn dus dit soort knoopjes helemaal leuk. Haar winkel site gaat dus bij mijn favorieten!! En ik ga eens een kijkje nemen op haar blog!Dank je wel Annemarie, ik heb ook een link op mijn blog geplaatst! Alle deelnemers succes met deze gave give away
    lieve groet Jenneke

    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/07/joehoe-leuke-give-away-bij-annemaries.html

    ReplyDelete
  5. wat gaaf! Het allerleukste vind ik 'de oude doos'........... wat een superleukeoude boekjes staan erbij......... sommige heb ik zelf al/nog maar ze zijn zó leuk om inspiratie op te doen!

    ReplyDelete
  6. Oooh lovely :o) I love all the Amy Butler fabrics and really want to make one of her floor cushions....maybe I will stop crocheting for long enough to do it one day. Love your blog and great giveaway...xx

    ReplyDelete
  7. Vooral het kleurgebruik van haar vind ik erg mooi. Zowel op haar site als in haar ontwerpen. De stamkrukjes vind ik het mooiste omdat ze stoer maar ook vrouwelijk zijn.
    Groetjes Zazoem

    ReplyDelete
  8. Wat een leuke give away! Wat ik het leukste vind, zijn de stofjes van Amy Butler en dan met name de rozenstof! Liz

    ReplyDelete
  9. alle dingen die ik graag doen (of zou doen als ik er de tijd voor had ;-) ) vindt ik terug in de webwinkel.
    Mijn aankooplijstje is al klaar en mijn mandje staat gevuld met knoopjes, stofjes, vele kleurtjes wol en natuurlijk de 'gefrizelde' (of hoe zeg je dat) hooked spaghetti. De ideeën borrelen op bij het neuzen op de site.

    Ik vrees echter dat ik een beetje zal moeten selecteren uit de aankopen, maar wat nu niet kan blijft wel op mijn verlanglijsje staan!!!!

    Nog veel succes met de blog!

    ReplyDelete
  10. Wat een leuk pakketje!!! Heb natuurlijk ook even op de site van Marutska gekeken....wat een leuke spullen zeg!
    Tja...wat vind ik het leukste...hmm...ik ben een haakfanaat...dus doe mij alles onder 'Haken! Garen & Materialen' maar!!! :o)

    Zal ook een linkje op m'n blog zetten.

    X Dinaz ♥

    ReplyDelete
  11. Even opnieuw, er zat een storende fout in mijn vorige reactie ...

    Ik doe heel graag mee. Volger ben ik al zowel van jou als Marutska. Wat ik zo leuk vind aan haar webwinkel is de romantische stijl en dan vooral die mooie knoopjes. Ik heb een 'mannen'-huishouding, dus vind het voor mij zelf erg leuk om toch ook te werken met zulke materialen!

    Groetjes, Yvonne van yvonnecreatief.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Oei, blijkbaar iets verkeerds gedaan - het komt er niet op zoals ik wilde - nog een keer proberen ;-)

    alle dingen die ik graag doen (of zou doen als ik er de tijd voor had ;-) ) vindt ik terug in de webwinkel.
    Mijn aankooplijstje is al klaar en mijn mandje staat gevuld met knoopjes, stofjes, vele kleurtjes wol en natuurlijk de 'gefrizelde' (of hoe zeg je dat) hooked spaghetti. De ideeën borrelen op bij het neuzen op de site.

    Ik vrees echter dat ik een beetje zal moeten selecteren uit de aankopen, maar wat nu niet kan blijft wel op mijn verlanglijsje staan!!!!

    Nog veel succes met de blog!

    ReplyDelete
  13. Wow wat een leuk pakketje, en wat een geweldige site!! :D
    Ik wil wel graag mee doen!
    Het leukste uit de webshop vind ik denk ik de stoffen knoopjes!!!
    Maar het is moeilijk kiezen, want ze heeft ook heeeele gave lintjes en mooie stofjes!!
    (en bedankt trouwens, want nu heb ik koopdrang ;))

    ReplyDelete
  14. ja, ik ken Marutska al en volg haar blog al een hele tijd, ik ben nog steeds weg van die grote zpagetti-poefs en de stofjes en lintjes zijn ook super. Dus natuurlijk doe ik graag mee met deze mooie give-away en volger van jou ben ik ook al heeeelll lang, groetjes Linda

    ReplyDelete
  15. Wat leuk!! Weer een nieuwe blog om te volgen! Altijd leuk... Ik doe heel graag mee aan je give-away!! :-) Liefs Marcella

    ReplyDelete
  16. wat leuk een nieuwe give away, ik ken de blog van Marutska al een tijdje, ik doe dan ook heel graag mee. Ik vind vooral de grote gehaakte poefs erg mooi!
    Inez

    ReplyDelete
  17. wat een leuke give-away! Volger van je blog ben ik al een poosje, maar deze webshop kende ik nog niet. En wat ik het leukste vind? Tja, moeilijk kiezen, de knoopjes zijn erg leuk, maar de stofjes ook, en de kussens....
    Ik waag een kansje.....

    Groetjes Felisa.
    www.iederedageendraadje.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Weerom een superleuk pakket. Ik waag ook nog eens mijn kans. Die webshop is geweldig. Die zet ik bij mijn favorieten !
    Momenteel vind ik de producten van Hoooked heel leuk, dus voor mij zijn momenteel de Zpagetti en Ribbon XL helemaal mijn ding.
    Ik ben reeds geruime tijd een blije volger van jouw blog.

    Lieve groetjes,

    CreativEls
    http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Goedemorgen, ik was verrast op je blog, dat ik dagelijks even bezoek, een give-away aan te treffen van Marutska. Vroeg me even af waarom ik het niet op haar eigen blog had gezien, ook daar kom ik namelijk dagelijks even langs. Mijn dochter en ik haken veel, en ook vaak met zpagetti en Ribbon. Ik vind bij Marutska vooral de stofjes erg leuk, en de creatieve invulling van haar blog, met veel workshops en markten. Dat vind ik ook speciaal aan haar blog en winkel. De zpagetti en ribon natuurlijk ook, maar dat is wat minder speciaal omdat je dat op veel plaatsen vindt. Maar niet minder leuk natuurlijk.
    Ik maak erg graag kans op het pakketje. Ik ga er zeker wat leuks mee doen en zal het resultaat natuurlijk graag laten zien.
    groet, Arianne

    ReplyDelete
  20. Ik doe graag mee, de webshop ken ik al, heb al een paar keer bij haar iets besteld.
    Ze heeft mooie stofjes en zpagetti en ook haar blog volg ik al een tijdje, net als de jouwe.
    Het is een erg mooi pakketje waar je iets leuks van kan maken.

    Groetjes Gerbiene
    Biene-bien.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. I really like the Amy Butler fabrics. They would look wonderful in a quilt.

    ReplyDelete
  22. Mag ik ook meedoen, eens weer wat anders dan ik zelf knutsel...

    ReplyDelete
  23. Wat een gave give away. Natuurlijk kan je nooit genoeg garen hebben, en die pompom makers staan ook nog op mijn verlanglijstje.
    Ik doe dus graag mee.

    Ik heb een kijkje genomen in haar webshop en die stofjes van Amy Butler vind ik wel erg leuk. Ook goed te weten dat ze tas handvatten verkoopt.

    Groetjes, Monique

    ReplyDelete
  24. Ik doe ook graag mee aan de verloting van die mooie spulletjes.
    En ik op haar site vind de oude doos met patroontjes van vroeger erg leuk.

    ReplyDelete
  25. Wat een schattig pakket!!! Gelukkig ken ik Marutska al en koop er regelmatig leuke dingen. Vooral ook spulletjes voor in huis (die heb je tenslotte nooit genoeg... toch?!) Ook de handwerkspullen zijn mooi, leuke stofjes... kortom: een webwinkel waar je altijd wel iets vindt! (althans.. ik wel...)
    Groetjes Astrid

    ReplyDelete
  26. Ontzettend leuke give-away, wat wil ik dit graag winnen! Prachtige webshop, wat een diversiteit van spullen! Word er hebberig van. Ja ik wil graag meedoen! :-D

    ReplyDelete
  27. Stofjes, knoopjes, lint, patronen wow wat een leuke dingen allemaal, om hebberig van te worden.
    Ik doe graag mee met de give away, leuk!!!

    ReplyDelete
  28. Ik volg de blog van Marutska ook al een tijdje, ze maakt zulke mooie dingen en in een snel tempo!! Dat doe ik haar niet na! Ik doe graag mee, het is een super leuk pakket!

    ReplyDelete
  29. Wat een fijn pakket ! Ik doe graag mee.
    Bedankt voor de tip ... de rozen op de site van Marutska zijn zalig ... enkel de geur ontbreekt.

    ReplyDelete
  30. En of ik die ken:) Ik doe graag mee aan zo'n supergiveaway!

    ReplyDelete
  31. Ik doe heel graag mee! Ben volger van jullie beide blogs.
    Wat ik het leukste vindt aan de spulletjes van Marutska.....moet ik daar echt een antwoord op geven? Ik vind eigenlijk alles leuk! Nou, vooruit, de zpaghetti!

    Groetjes,
    Renske

    ReplyDelete
  32. Ik doe ook zeer graag mee met de give a way. De stofjes op haar site vind ik ontzettend mooi.
    Groetjes Chris

    ReplyDelete
  33. Haakgaren en stofjes daar hou ik van, dus ik doe graag mee aan deze give-away!

    ReplyDelete
  34. super zeg!ik vind het gele kussen echt prachtig!!!!leuke give away!<3

    ReplyDelete
  35. Ja, de winkel kende ik al, erg leuk! Het leukste? Ja, ik val natuurlijk op al dat prachtige garen, hoewel ik de vierkante kussens ook erg leuk vind, doet me denken aan de nieuwe fatboy-collectie! In ieder geval beiden bedankt voor deze kans! groetjes

    ReplyDelete
  36. De winkel kende ik ook al. Eigenlijk heeft ze veel te veel leuke spullen. Maar als ik moet kiezen dan de pompommakers uit de give-away. Ik kende ze niet en ben benieuwd hoe ze werken en of het inderdaad veel gemakkelijker is dan de ouderwetse kartonnetjes. Dus heel leuk dat je ons een kansje geeft om ze te winnen. Maar ja meer dan 1700 volgers zag ik net. Als die allemaal . . .

    ReplyDelete
  37. i love the yarn, I'm a kind of yarn addict :)

    ReplyDelete
  38. Ik kende haar blog en shop niet, dank je wel voor de linkjes! Ik doe zelden mee aan give-aways, maar deze is wel errug leuk.

    Groetjes, Isabelle

    ReplyDelete
  39. The fabric and buttons are very nice. May I join? :-)

    ReplyDelete
  40. Leuk, leuk, leuk, een giveaway!!!
    Ik heb haar weblog ff bekeken, maar de sjaal/kol Ribbon XL vind ik wel het allermooist. Ook de stofjes....denk erover om eens een quilt te gaan maken.
    Ik doe graag mee met deze mooie giveaway.

    ReplyDelete
  41. Ik doe graag mee met deze give away! Ik volg haar blog ook en ik ben helemaal weg van haar poefen! Ik heb mij er ook aan gewaagd, maar haar exemplaren zijn echt super. Groetjes, Mij

    ReplyDelete
  42. Hi, What gorgeous yarn and really cute buttons! I liked the blue cushions with white edging in the Handmade section of Marutska's shop.
    I hope I am not too far away to join the giveaway.
    Regards.

    ReplyDelete
  43. I volg Marutska ook al een tijdje! Echt verliefd ben ik op haar vloerkussens en poefen, geweldig!! Zo mooi maakt ze die. Maar dit pakketje is ook naar mijn hart en ik zou het heel graag winnen! Jouw site volgde ik ook al een flinke tijd Annemarie, dus ik hoop dat ik win!

    ReplyDelete
  44. I vind de quiltstofjes erg leuk daar. Ik doe graag meee met deze give away

    ReplyDelete
  45. Wat een leuke Give Away!! Ik doe graag mee!
    Heb eens even een kijkje genomen op de webwinkel en haar blog, super leuk!
    Die poefs die ze maakt vind ik mooi! Die wil ik altijd nog eens zelf gaan haken!
    Ik zal even een linkje plaatsen op mijn blog!
    Groetjes Rosanne

    ReplyDelete
  46. Dat is een leuke give away en daar wil ik dus heel graag aan mee doen.
    Liefs, Melanie

    ReplyDelete
  47. Ziet er erg leuk uit ,de give-away. Natuurlijk wil ik ook een gokje wagen. Er zijn genoeg artikelen die ik leuk vind in de webwinkel en vooral alles wat met katoen en zpagetti te maken heeft,is bij mij favoriet!!!!!!!!

    ReplyDelete
  48. ik doe ook graag mee. Heb even snel gekeken op de website en het viel me op dat ze hele leuke patronen op haar site heeft staan.
    Er staat zoveel op dat ik nog eens moet gana kijken.

    Groetjes, dinah

    ReplyDelete
  49. Das ist wirklich schönes Garn und interessanter Stoff. Würde mich sehr darüber freuen ;-)
    Grüße aus Deutschland

    ReplyDelete
  50. Ik kende het shopje nog niet, dus nu even lekker rondgekeken, wat een leuke stofjes en bolletjes en dan ook nog patronen... alles waar je me een plezier mee kunt doen :)
    Ik doe dus graag mee!

    ReplyDelete
  51. Ik was op zoek naar een goede winkel om wat stofjes voor mijn eerste quilt te bestellen. Hier ga ik eens even goed voor zitten! Wat heeft ze een boel :).

    ReplyDelete
  52. wow! The hooked zpagetti looks really cool! I've never used anything like that to crochet! Definitely will have to give it a go!

    ReplyDelete
  53. Ik doe ook mee. Ik kende de site nog niet, maar kan er wel een hele dag vullen. Wat een leuke spullen! Het leukst? Ik zou het niet weten, ik vind alles leuk en krijg er freubelzin van!

    ReplyDelete
  54. Wat een leuke give-away, daar doe ik graag aan mee! En wat een leuke webwinkel, vooral de 'oude doos' geweldig om zo nog oude patronen te kunnen vinden/kopen!

    ReplyDelete
  55. Wat een super give away. Ik kende de site nog niet. Ik vind vooral de verschillende houten knoopjes heel erg leuk (hartjes, houtjetouwtjes)

    ReplyDelete
  56. I am following your blog, I like it so much, I would love to make something with your giveaway!
    I visited the website I like the Amy-Butler-Stof-Gipsy-Caravan-Cutting-Garden-Linen.

    ReplyDelete
  57. my favourite product is the book by Amy Butler "Mini Dress, Tunic & Tops" :)

    ReplyDelete
  58. leuke shop. ik heb er tilda spulletjes ooit besteld toen ik in een tilda periode zat. nu ben ik totaal gehaakt. dus wie weet de de zpagetti, maar de knoopjes vind ik ook altijd zo leuk.

    ReplyDelete
  59. deze !: http://www.marutska.nl/Webwinkel-Product-14538577/Knoop-Dot-&-Square-19mm.html

    ReplyDelete
  60. Wat een leuke give-away zeg!
    Wat ik heel erg leuk vind uit de webwinkel zijn de Amy Butler Stoffen en het Tilda lint!

    Graag doe ik mee met je give-away!

    ReplyDelete
  61. I'm in! Ik vind de Bulky Lopi wol het mooist; prachtige uitstraling en mooie kleuren :)

    ReplyDelete
  62. Wat een leuke give-away, ik kende de site nog niet maar staat nu bij mijn favorieten, zal er zeker nog eens een bezoekje brengen. Wat ik leuk vond in de website eerlijk gezegd heb ik heel veel leuke dingen gezien, de stofjes die van Amy butler vooral maar het leukste vond ik toch wel de knoopjes ben op enkele op slag verliefd geworden. Ook degene die ik in het pakketjes zag dat je gaat verloten I LOVE IT !!!!
    Liefs Zohra

    ReplyDelete
  63. Hallo Annemarie,

    Van jouw blog ben ik al geruime tijd volger, ik heb er vandaag eentje aan toegevoegd,nl Marutska.
    Ik heb meteen een link geplaatst op mijn blog en op mijn facebookpagina.Hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch?
    Wat mij het meeste aansprak op haar website, zijn de stofknopen, helemaal leuk om ook eens uit te proberen.
    Grtjs,

    Margot

    ReplyDelete
  64. Wat een leuke give-away weer! Helemaal te gek! Ik doe graag mee.
    De webshop van Marutska kende ik al. Ik vind de Bulky Lopi wol <3 <3 <3 Mijn favoriet uit haar shop! Staat zeker op mijn verlanglijstje.
    De knoopjes vind ik trouwens ook erg gaaf.

    ReplyDelete
  65. Hello. Very good give away. I am from İstanbul/Turkey.

    ReplyDelete
  66. wat een mooie give away zeg helemaal toppie.
    ik kende De webshop van Marutska nog niet maar hij staat nu bij mijn favo want jee wat een schattige knoopjes heeft ze zeg. zodra mijn naailessen beginnen zal ik vast eens een aantal bestellen als ik knoopjes nodig heb want er zitten wel hele schattige bij.
    ik zou ook graag met de give away meedoen

    ReplyDelete
  67. Hoi Annemarie

    hardstikke leuke give a way. ik zou ook graag een kansje maken.

    de site heb ik bij mijn favo. gezet.

    lieve groetjes Rita

    ReplyDelete
  68. dit is zo'n leuke give away dat ik ook niet anders kan doen dan deelnemen

    groetjes viki

    ReplyDelete
  69. Wat een leuke give away. Ik kende haar shop nog niet, maar ik heb even gekeken....wat leuk, vooral die Amy Butler stofjes en de knopen...Heerlijk. Ik zal de site bij op m'n blog zetten.

    Groet, Agnes.

    ReplyDelete
  70. Ik doe graag mee met deze ontzettend leuke give-away. Maar niet nadat ik eerst uitgebreid rond heb gekeken op de site van marutska.
    Wat een leuke dingetjes zijn daar te koop en ik ben nog lang niet jarig. snik snik
    Vooral de knoopjes en de lintjes vind ik erg leuk.
    Site dus maar snel onder de favorieten gezet.

    ReplyDelete
  71. Wat een supergaaf pakketje! Ik waag graag een kansje :-)
    En wat het leukste is uit Marutska's webshop? Ik durf niet eens iets aan te klikken, want ik vind altijd álles te leuk, en dan wil ik het allemaal doen en proberen... Soort van zelfbescherming is dat :-)

    ReplyDelete
  72. What a wonderful give away. I love all the crochet yarns. They are such awesome colors.
    Greetings from Colorado.
    Dagmar

    ReplyDelete
  73. leuke give away!
    Leuke site en blog van Marutska...
    Wat een leuke stofjes, wow!
    Doe graag mee hoor!

    ReplyDelete
  74. Lieve Dames,

    Ik bloos er van!

    -X-
    Maria (Marutska)

    ReplyDelete
  75. hey

    ik ken haar site en webshop en wat een leuke give away zeg
    het leukste van de webshop vind ik en dat vind ook mijn meisje van 3,5 is de poef, ik ga ook naar de workshop van marutska om het te leren want mijn meisje speelt er graag mee
    succes met jullie give away dames en leuke blog!

    ReplyDelete
  76. Tuurlijk kende ik haar al want volg jullie beide via twitter!! Maar ja denk dat het wel heeeeel toevallig is als ik deze give away zou winnen.... jullie zijn beide erg populair en mede door jullie ben ik na 30 jaar weer aan de haak gegaan en heb vele in mijn omgeving weer een(her) nieuwe verslaving gegeven Dank hiervoor hahaha

    Groetjes @yvonneponne

    ps regeer annoniem kan niet anders posten.... digibeet ;)

    ReplyDelete
  77. Ik doe mee!
    Voor mij staat het scheepjes haakkatoen op nr 1. Wat een leuke kleurtjes!
    Ik zie er al dadelijk een prachtig granny square deken in, of een leuke omslagdoek, mooie stoelkussens, gordijntjes voor mijn vitrinekast...
    Nu nog wat extra tijd vinden ;-)

    Groetjes, Liz.

    ReplyDelete
  78. Jaaaaa ik ken Maria Marutska. :) Mooie spullen, steeds vernieuwend en inspirerend en dit geldt zowel voor de artikelen die ze heeft, als de workshops die ze geeft.

    @sabbiedeflap

    ReplyDelete
  79. Ik wil graag meedoen voor het pakketje. Volger ben ik al.
    Leuk vind ik dat ze van alles aan bied. Haken, borduren, naaien, leuke stoffen en garens.
    Ik ga er wel vaker kijken.
    Bedankt voor de tip.
    Groetjes uit Duitsland.
    Miriam

    ReplyDelete
  80. GAAF!!! Zo leuk! Kijk er dagelijks op ter inspiratie! Wordt er altijd weer blij van, zoveel leuks, stoer en moois tegelijk.

    Jinke Siegerswoude

    ReplyDelete
  81. O wat een leuke webwinkel is dat! Ik sla hem op bij mijn favorieten!
    Alles rond haken vind ik leuk (de boeken, de garen,...)
    Ik doe dus heel graag mee met je gave-away!

    ReplyDelete
  82. Als 85ste reageer ik heel graag! En ik wil dat pakket wel winnen hoor! Zal een link zetten op mijn lekkerbekken- blogje;-)
    Groetjes Sofie

    ReplyDelete
  83. *klikkerdeklik* die staat bij m'n favorieten. Wat een leuke spulletjes! Ik val vooral op de setjes om zelf stoffen knoopjes te maken, maar sommige van de stofjes en de spullen uit de oude doos zijn ook helemaal geweldig! :)
    Ik doe mee! :D

    ReplyDelete
  84. Wat leuk! Ik zou graag meedoen!
    De site van Marutska is helemaal leuk!!
    Mooie stofjes, lieve knoopjes..leuke wolletjes..Hartstikke leuk!

    Groetjes Miep

    ReplyDelete
  85. Bedankt voor de webshoptip! Hoeven we onze luie zetel niet meer uit voor zo'n leuke dingen! Ik doe graag mee met je give-away. (Ps: op mijn blog kan je ook een haak-give-away vinden...)

    ReplyDelete
  86. Yes! Ik doe mee.
    Met warme hartegroet,
    Tantejo

    ReplyDelete
  87. Wil graag meedoen,de webshop is top!Mijn dag was minder top,na 1 nacht en 2 daagjes even aan de regen te hebben willen ontsnappen in onze laatste week vakantie,is vanmiddag bij terugkomst bij de auto een parkeergarage in Trier onze auto binnenste buiten gekeerd en mijn o zo geliefde e-reader uit het dashboardkastje gestolen,vervolgens thuis aangekomen,na aangifte,e.d daar is onze Maine Coon poes Diva spoorloos,die alleen in huis is altijd en als wij thuis zijn de tuin in mag waaruit ze niet weg kan,paniek sloeg me om mijn hart na alles afgezocht te hebben,dochterlief(17) die thuis verbleef zat met de schrik in d'r benen bij de AH omdat ze haar al niet kon vinden voor ze moest gaan werken,maar na een dik 1/2 uur had ik haar gevonden!Ze zat opgesloten in een inbouwkast,mijn god ze mochten wel 10x mijn dierbare ereader weghalen alles liever als niet weten waar of wat er toch met Diva was gebeurd!Een dag die begon met een gouden randje,maar eindigde met pech en heel veel gemengde gevoelens.....

    ReplyDelete
  88. I'm a follower of your blog. Thanks for the link to her blog & shop, my favourite item in her shop is the zpagetti yarn!

    ReplyDelete
  89. Zou ook graag meedoen aan de give-away. Site en blog kon ik nog niet. Ga hem zeker bij mijn favorieten zetten. Vind het een hele mooie webwinkel met allemaal hebbedingetjes. Dus kan op dit moment moeilijk zeggen wat ok het leukste vindt.
    Succes, Margo

    ReplyDelete
  90. Oh lovely, zo'n giveaway. Het leukste aan de webshop van Marutska is dat ze er van alles wat hebben. Je kan er altijd slagen. Ik ben ook gek op van die hebbe dingetjes zoals lintjes en knoopjes die ze ook bij Marutska verkopen, geweldig!
    En natuurlijk doe ik dan graag mee met zo'n geweldige giveaway :)!
    Groetjes,
    JoyJonne Hooks

    ReplyDelete
  91. Ik ben een echte knutselfanaat en dit pakketje zou méér dan welkom zijn! Zeker met dit 'kwakkelweer' ben ik weer aan het prutsen en uitproberen begonnen! Ik vind het heel tof dat je dit pakketje op je blog aanbiedt! Ik zou dolgelukkig zijn als ik dit mocht winnen.
    Op de webshop van Marutska hebben vooral de stofjes van Amy Butler mijn hart gestolen!

    ReplyDelete
  92. Alle haakspulletjes in de shop hebben mijn voorkeur, je kunt nooit genoeg voorraad hebben...LOL

    ReplyDelete
  93. Fantastic giveaway!! I love the Zpaghetti yarn in Blue green http://www.marutska.nl/Webwinkel-Product-12162465/Zpagetti-Bluegreen-&-Stripes-(Hoooked-Zpagetti.html

    Fingers crossed!

    ReplyDelete
  94. Al die verschillende soorten knoopjes in stof hebben zijn mijn favorieten! Super!

    ReplyDelete
  95. Dat Helemaal Hoooked boekje staat nog steeds op mijn verlanglijst. Maar die pomponmakers, die absoluut ook!
    Ik volg je blog via bloglovin'

    ReplyDelete
  96. Love the yarn - email subscriber of your blog.

    ReplyDelete
  97. Samen met mijn hartsvriendin al van kleins af aan bezig met stofjes, haken, breien. Wij zijn nieuw in blogland en ook de webwinkel Marutska is nieuw voor ons.
    Wat mooi allemaal, van de knoopjes tot de (flanellen) stofjes, allemaal cadeautjes!
    Ik doe graag mee aan de give-away, maar zal er zeker ook zelf iets gaan bestellen.
    Dank je voor het delen!

    ReplyDelete
  98. Lovely giveaway! My favourite item is the pompom makers! They'd make great additions to some baby / toddler bits and pieces!
    x

    ReplyDelete
  99. Leuk leuk.. Ik kende deze webshop nog niet maar deze komt gelijk bij mijn favorieten. Ik hou van haken met Zpagetti en de lintjes zijn ook erg leuk. Weer inspiratie om weer mooie dingen te maken.
    Leukste items: Lint met cupcakes en de lieve lichtroze polkadot knoopjes

    X Marije

    ReplyDelete
  100. Wat een super leuk pakketje! Natuurlijk ben ik na het zien van de foto gelijk even op Marutska haar site gaan kijken. Daar valt allereerst de super gave achtergrond op & dat maakt gelijk een goede indruk. De knoopjes zijn leuk en inspireren om er leuke creatieve creaties mee te maken! Daarnaast ben ik dol op haken en neem ik daar natuurlijk ook een kijkje :) Ik volg je trouwens via bloglovin omdat ik zelf een .nl site heb :)

    ReplyDelete
  101. I LOVE her white crocheted blanket, gorgeous! Thanks for the chance to win!

    ReplyDelete
  102. Sjeez, zoveel mensen die graag het pakketje willen winnen, net als ik. Waarom ik dat pakketje zou moeten winnen? Door de site van Marutska ben ik gaan haken. Maria werkte toen nog parttime in een winkel in Leeuwarden en ik kon mijn bestelling (omdat ik t echt snel nodig had) bij haar in de winkel ophalen, dat was nog ns een service! Ik praat nu over n aantal jaar terug, toen zpagetti nog bijna niet te krijgen was. Dat ik vanuit Bilthoven kwam en dus 1,5 uur moest rijden maakte niets uit, ik had wel mijn gewenste zpagetti!

    ReplyDelete
  103. Awesome giveaway!! I really like Marutska shop...my favorites are the sweet Matryoshka sewing set by Rosalie and the Vogelbad/water tray with pink flowers!! Very pretty! Good luck to everyone!

    ReplyDelete
  104. Ik wil ook graag mijn kans wagen bij deze leuke give-away!

    ReplyDelete
  105. Wat een leuke give away!!
    Nou en of dat ik Marutska ken.
    Heerlijke site.
    Het leukste dat ik ooit bij haar kocht was een mok van C'est la vie.
    Elke ochtend als ik achter mn naaimachine kruip is hij gevuld met dampende koffie en elke dag weer geniet ik ervan.
    Van die mok word ik altijd vrolijk.
    En haar stofjes.... smullen voor naaiaholics zoals ik ;)
    Dus ik wil graag meedoen aan deze give away!

    ReplyDelete
  106. Grinnnikkkkk na het plaatsen van mn reactie zie ik pas dat de geliefde mok op mijn profielfoto achter de tompoucezeepjes staat. Issie niet mooi?

    ReplyDelete
  107. Wat een leuke give away. Een inspirerend pakket om veel moois van te maken. De webwinkel van Marutska is zo verfrissend met al de prachtige kleurige stofjes. Ze maakt zelf ook mooie decor (kussens) voor haar webwinkel. groet Betty

    ReplyDelete
  108. Leuke give away zeg! Ik doe mee
    xx

    ReplyDelete
  109. Ik kende de site ook nog niet maar doe graag mee! Leuke prijs!

    ReplyDelete
  110. Superleuk pakket zeg. Ik doe graag mee.
    De webwinkel heb ik al eens voorbij zien komen.
    De patronen van Amy Butler vind ik echt super, maar ook de rubriek "de oude doos" vind ik erg leuk!

    Groetjes,
    Kirsten

    ReplyDelete
  111. AMIGA FELIZ DIA DO AMIGO VENHA PARTICIPAR DO MEU BLOG http://tapetesembarbantepontocom.blogspot.com.br um abraço Adriana

    ReplyDelete
  112. Ik ben al de zoveelste, maar toch doe ik graag mee met deze give- away! Wat een leuke spulletjes. Daarvoor waag ik graag een kansje. Wie weet heb ik geluk!
    Groetjes van Corien.

    ReplyDelete
  113. Inmiddels al een aantal keren besteld bij Marutska. De site is duidelijk, de aanbiedingen aantrekkelijk!

    Ook niet onbelangrijk is de snelle service.

    Prettige site, betrouwbaar en dus zeker een aanrader.

    Als Tilda fan kon ik hier goed mijn slag slaan!

    ReplyDelete
  114. Love the yarn,hope to try that Zpageti one day,fabrics is lovely and her handmade items are so lovely,my favorite colors.Thanks for the chance to win this giveaway.

    ReplyDelete
  115. Om te beginnen, heel hartelijk dank om Marutska te laten kennen. Ik had nog nooit van haar gehoord, en misschien wel goed voor mijn portemonee, maar nu heb ik haar dan, dank zij jouw, ontdekt. En wauw, wat een leuk webwinkeltje is dat zeg!!! Ik ben helemaal verkocht. En dan zeker voor die leuke Zpageti. Hier in België is die nog niet echt zo bekend, maar nu heb ik het adres wel gevonden.
    Ik ding ook graag mee voor deze hele leuke give away, want zeg nu zelf, hij is toch gewoon GEWELDIG.

    ReplyDelete
  116. wat een geweldige prijs en site seg. dankjewel om dit met ons tedelen. ik ding graag mee voor dit pakket

    ReplyDelete
  117. Ik doe graag mee met de give away

    Gr. Imre

    ReplyDelete
  118. Graag doe ik mee met de Give away!

    groetjes,
    Cornélie

    ReplyDelete
  119. Ja, leuk ik doe nog op de valreep mee met je give away! Wat ik leuk vind van de webshop van Marutska is dat ze leuke patronen gratis met ons deelt! Helemaal Top!!! Marutska heb ik pas ontmoet op de Weversmarkt in Hoorn. Hartstikke leuk! Wat een hoop aanmeldingen! Succes met de loting!groetjes Joke

    ReplyDelete
  120. Wat een leuke knoopjes bij Marutska! Ik doe graag mee met de give-away

    ReplyDelete

Blogger Widget