Sunday, May 20, 2012

Yarn Bombing in Amsterdam!


Heb je a.s. dinsdag de 22e mei nog niks in je agenda staan? Zorg dan dat je om 13.00u in Amsterdam bij de steiger van Canal Bus staat, tegenover het Rijksmuseum. Daar vindt namelijk de boekpresentatie plaats van het boek 'Hoooked on knitting, breien en haken met RibbonXL' van Geesje Mosies van Hoooked en Kim Poelwijk van EchtStudio. Het belooft een waar spektakel te worden met de onthulling van een enorm wildbreiproject waarvoor bijna 50.000 meter lint met een gewicht van 200 kilo werd gebruikt. Kortom: alle reden om dinsdag af te reizen naar Amsterdam!

Is your agenda empty this Tuesday the 22nd of May? Make sure to be in Amsterdam at the pier of the Canal Bus opposite the Rijksmuseum at 13.00hrs. That's where the book presentation of the book 'Hooked on knitting, breien en haken met RibbonXL' of Geesje Mosies of Hoooked and Kim Poelwijk of EchtStudio will take place.  It's going to be a huge event with the revelation of a huge yarn bombing project. For that project 50.000 meters of ribbon was used with a weight of 200 kilograms. So, lots of reasons to go to Amsterdam on Tuesday!

10 comments:

 1. Jammer dat ik zo ver weg woon. Ik hoop dat jij of iemand anders daar is en veel foto s maakt en wij (degene die niet kunnen)dan via blogs mee kunnen genieten.
  Echt jammer.
  Groetjes uit Duitsland.
  Miriam

  ReplyDelete
 2. Hoi Annemarie, weet je zeker dat de tijden kloppen?
  In de uitnodoging die ik heb ontvangen is de aanvangstijd om 13.00 uur!
  Kan natuurlijk ook veranderd zijn.
  Helaas kan ik er zelf niet bij zijn :(

  Groetjes gerbiene

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mmm, als ik op twitter kijk zie ik ook hele andere tijden. Dit schema komt rechtstreeks uit een persbericht wat ik toegestuurd kreeg. Heel apart! Ik ga het even checken!

   Delete
  2. Heb het even aangepast, ik denk dat ik een andere uitnodiging had ;-) de tijd die er nu staat klopt!
   Groetjes, Annemarie

   Delete
  3. Fijn, het zou jammer zijn als er mensen te vroeg zijn.
   Alhoewel je je in Amsterdam niet hoeft te vervelen ;)

   Delete
  4. De tijden zoals ze er eerst stonden waren voor de pers en zo begreep ik van Kim. De tijd van 13.00 uur is volgens mij voor alle anderen (inclusief de haaksters en breisters die hebben geholpen). Ik ben heel benieuwd wie er dinsdag allemaal bij zullen zijn!

   Delete
 3. Klopt Marielle! Ik ga proberen er bij te zijn, en ik begreep dat Loes van Freubelweb zeer waarschijnlijk ook komt. Ik zou het erg leuk vinden om andere bloggers te ontmoeten dus als je komt, laat het hieronder dan even weten dan weet ik naar wie ik op zoek moet dinsdag :-)

  ReplyDelete
 4. Ik vind het ook leuk om er andere bloggers en tweeps te ontmoeten :-)

  ReplyDelete
 5. I´m free on Tuesday... why is Amsterdam so far from Prague?!? Have a nice day! LenkaH.

  ReplyDelete

Blogger Widget