Tuesday, October 12, 2010

How to: Squares naaien - Sew squares
Herinner je je het kussen hierboven nog? Op Flickr vroeg iemand me om op te schrijven hoe ik ze aan elkaar genaaid heb. Het is niet zo moeilijk, maar ik had gewoonweg geen tijd om het op te schrijven. Maar vanavond heb ik het alsnog uitgeschreven en hier is het: squares naaien. Je kunt er ook komen door op de link helemaal bovenaan de pagina te klikken.

Do you remember the pillow that's above this post? On Flickr somebody asked me to describe how I sewed the squares together. It's not very difficult, but I just couldn't find the time to write it down. But this evening I decided to write it down and here it is: how to sew squares. You can also get there by clicking the link on top of this page.

5 comments:

 1. Hoi Annemarie,duidelijk je uitleg, en het word ook heel netjes zo, ik haak ze altijd in elkaar, maar ik ben dan ook een Luie Haker...

  ReplyDelete
 2. bedankt voor de uitleg, ziet er duidelijk en netjes uit

  ReplyDelete
 3. hoi annemarie,

  Heb je ook de beschrijving van die squares zelf ergens staan ? Ik wil namelijk ook een grannysquare maken met 3 kleuren, en de meeste gaan over meer kleuren...

  ReplyDelete
 4. Hoi! Nee, het patroon heb ik nog niet uitgeschreven, maar ik wil dat wel snel een keer gaan doen omdat ik er al meer vragen over heb gehad. Hopelijk kom ik er een dezer dagen aan toe, ik geef je wel even een seintje als 'ie op mijn blog staat.
  Groetjes, Annemarie

  ReplyDelete
 5. zeer mooi gedaan

  mijn borduur, naai werkjes:
  www.saramshobby.blogspot.com :)

  ReplyDelete