Tuesday, August 10, 2010

Butterflies GiveawayGoed nieuws! Ik mag het patroon van het hartje hier in zijn geheel in het Engels en het Nederlands plaatsen. Dat ga ik dus een dezer dagen doen, maar omdat ik er denk ik pas dit weekend aan toe kom hierbij een ander leuk patroontje. Ik vond het op de site van Little Birdie. Het zijn de twee vlindertjes op de foto. Ik heb er een veiligheidsspeld achter gedaan, dus je kunt ze aan een tas vastmaken, aan een haarband of op je jas prikken. Kun je niet haken maar vind je de vlindertjes wel leuk, laat het me dan weten. Ik stuur een paar vlindertjes naar je toe in een kleur naar keuze als je de eerste bent die in een reactie op dit bericht laat weten dat je ze wilt hebben. Te laat maar wel geinteresseerd in een paar vlindertjes? Laat het me dan ook weten. Als meer mensen geinteresseerd zijn doe ik misschien nog eens zo'n Giveway binnenkort.

Great news! I got permission to post the pattern of the heart in English and Dutch here on my blog. I will definitely do that one of these days, but now that I'll probably only have time fot that this weekend, I'll post another nice pattern here for now. I found it at the website of Little Birdie. The pattern is of the two butterflies on the picture. I've attached a safety pin on the back, so you can attach them to a bag, a headband or place them on your jacket. If you can't crochet but do like the butterflies, let me know. I'll send a pair of butterflies to you in a colour of choice if you are the first to let me know in a comment on this post that you are interested. Too late but still interested in a pair of butterflies? Let me know. Perhaps, if more people are interested, I do another Giveaway of this kind again soon.

17 comments:

 1. ik ben een beginnend haakster dus wil de vlindertjes wel heel graag.

  ReplyDelete
 2. Hey Annemarie,

  Ik heb het patroon zelf ook gelijk van Little Birdies afgehaald. Daar gaan we morgen dus gelijk even mee aan de slag. Wat zijn ze lief zeg die vlindertjes. Ik hoef ze dus niet speciaal te hebben, maar hou me wel heel erg aanbevolen voor het patroon van de hartjes. Die zijn echt schattig. Ik hou je blog in de gaten.

  Groetjes,
  Kirsten

  ReplyDelete
 3. Ik vind de vlinders erg leuk voor mijn dochter, wie weet ga ik het zelf ook proberen. Leuk dat je het patroon voor de hartjes mag plaatsen, ik hou mijn aanbevolen.

  Groetjes Yvonne

  ReplyDelete
 4. @Kirsten: leuk! Het is een heel makkelijk patroon. Er staat alleen niet bij hoe je dat doet met het lijfje en de voelsprieten, maar als je goed naar het plaatje kijkt zie je het vanzelf.

  @Ilse: ik heb een berichtje op je blog geplaatst! Je bent de eerste dus ze komen naar je toe.

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke vlindertjes. Goed idee. Het is soms zoooooo simpel he!

  ReplyDelete
 6. Hoera, ik ben superblij dat je het hartjespatroon aan ons door mag geven!
  Bedankt alvast voor de moeite!!!

  ReplyDelete
 7. ik hoef ze ook niet want ik kan het zelf ! Maar ze zijn wel schattig en ik ben benieuwd naar je patroontje van de hartjes !

  ReplyDelete
 8. Wat een liefjes, dank voor de patroontip!
  Groetjes van haakhuis tot haakhuis, Anje.

  ReplyDelete
 9. Oooh!
  I'm looking forward to the pattern of the nice hearts! :-)))
  And the butterflies are very sweet, too!

  Have a nice day and kind regards,

  Sandra

  ReplyDelete
 10. These are gorgeous - are they easy to make because I'm just a beginner???
  Gill

  ReplyDelete
 11. Hi Gill, they are really easy to make!

  ReplyDelete
 12. Ik wacht het patroon af. Ik vind het hartje erg leuk.
  Ik heb nu een Give Away lopen. Ik vind de vlindertjes erg leuk.
  groetjes Saskia

  ReplyDelete
 13. These butterflies are lovely! I am interested but afraid it's too late.

  ReplyDelete
 14. Wat goed, ik kan haast niet wachten op het hartjespatroon!!
  Ik heb vandaag flink geoefend met je granny sqaure patroon. Het is nog niet perfect, maar dankzij jouw duidelijke uitleg, lijkt het in ieder geval wel ergens op ;)

  Groetjes,
  Silvana

  ReplyDelete
 15. bij haakmuts.blogspot.com waren deze week ook al van die leuke hartjes en vlindertjes te vinden; er wordt de komende tijd weer veel opgevrolijkt met deze haaksels!

  groetjes

  ReplyDelete
 16. These butterflies are so cute! Thanks for giving the link to the pattern.

  Caz from Never Knew :)

  ReplyDelete
 17. de vlindertjes zijn ook leuk zeg, dank je voor de link

  ReplyDelete