Thursday, February 28, 2013

Crochet Rug!

Heb je ooit al eens je eigen vloerkleed willen haken? Olga van de blog OlinoHobby heeft een heel mooi kleed gemaakt op een manier die ik nog niet eerder zag. Klik hier om naar haar blog te gaan en om de tutorial te bekijken. Het is in het Russisch maar de plaatjes zijn duidelijk.

Have you ever considered making a crochet rug? Olga from the blog OlinoHobby made a very pretty one in a way I haven't seen before. Click here to go to her blog and to see the tutorial. It's a Russian blog, but the pictures are clear.

16 comments:

 1. Hoi Annemarie, ik heb net even gekeken naar die site, wat een super idee! Ik heb ooit allemaal oude t shirts tot tarn geknipt:) maar vond het wel zwaar om mee te haken.... gelukkig heb ik het nog:) ga het zeker uit proberen. Dank voor de tip en groeten Francien

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtig idee, het lijkt mij ook wat minder zwaar haken!

  ReplyDelete
 3. The truth is I'm actually saving all old sheets, t-shirts, etc to make one one day. Thanks for sharing this, I will keep it in my tutorials file !!

  Thanks !
  xEva

  ReplyDelete
 4. This is gorgeous. I'm going to take a look at her blog now. :-)

  ReplyDelete
 5. Ziet er heel leuk uit en wat een goed idee!

  Fijne dag!

  Groetjes Ingrid.

  ReplyDelete
 6. Ik wil heel graag eens een vloerkleed haken, alleen, waar vind je dat hele dikke garen om dat mee te doen?
  Inez, ineseda.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Wow! Never thought that my rug is so popular)) Thanks for the link!

  ReplyDelete
 8. Helemaal goed, ik spaar al jaren spijkergoed om mee te haken, maar ik denk dat dit haalbaarder is. bedankt voor het idee. groetjes Paula

  ReplyDelete
 9. Leuk, om het ook op internet te zien! Mijn oma haakte dit voor mij toen ik een klein meisje was (zo'n 45 jaar geleden) maar ze gebruikte panty's hiervoor. Erg leuk om spullen te recycelen!

  ReplyDelete
 10. Hee dat is wel leuk! Zal ik onthouden, bedankt voor de link!
  Emilia

  ReplyDelete
 11. http://e-crochet.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html

  ReplyDelete
 12. vond deze site een tijdje terug en dacht ook zo'n kleed te gaan maken. Met Hoooked Zpagetti en katoen begonnen, maar na 7 pogingen de moed opgegeven. Krijg het gewoon niet plat, het wordt een soort kommetje. Heel veel gemeerderd, heel los gehaakt, het lukt gewoon niet! Iemand tips???

  ReplyDelete
 13. Wat een idee zeg en wat een mooi vloerkleed

  Fijn weekend

  ReplyDelete