Monday, March 4, 2013

Creatieve Hobby- en Handwerkdagen Giveaway!










♥ Click this link if you want to follow my blog with Bloglovin ♥


Ben jij al eens bij de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen geweest? Deze dagen vinden plaats op 21, 22 en 23 maart a.s. in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De beurs valt samen met de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen die ook in de Brabanthallen plaatsvinden. Wil jij deze beurs bezoeken? Lees dan hieronder even verder want daar lees je alle informatie over beide beurzen. Wil je graag heen en vind je het leuk om twee kaarten te winnen? Dat kan, want ik mag twee kaartjes weggeven. Hoe je kunt winnen? Zorg dat je volger van mijn blog bent en laat hieronder een reactie achter. Wie weet mag jij wel helemaal voor niks samen met iemand anders er naartoe. De winnaar maak ik a.s. zaterdag bekend. Succes!
Creatieve Hobby- en Handwerkdagen
Kijken, (work)shoppen en genieten! Heel veel leuke producten, workshops en technieken voor creatieve hobby’s zoals: Breien, haken, naaien, papercraft, patchwork, quilten, borduren, home- en groendecoraties en nog heel veel meer! Schuif aan bij de Handmade Divas, de crème de la crème op handwerkgebied, of ontmoet de mensen achter de bijzondere webwinkels van Metdehand.nl!
Zo’n 200 exposanten staan te popelen om het voorjaar creatief te openen. Koop voordelig een combiticket tegelijkertijd met de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen! Houd je ook van het maken van kaarten maken en scrappen? Bezoek dan ook de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen.
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen
3D, borduren, embossing, incire, origami, passepartout, stempelen, spirelli en nog veel meer… Hier vind je creativiteit in de breedste zin van het woord, welke techniek de voorkeur ook heeft. Schuif gezellig aan bij de HobbyHandig workshoptafel of leidt je verleiden door de Handmade Divas.
 Praktische Informatie
Kaarten aan de kassa per beurs € 8,00  p.p. Combiticket beide beurzen € 10,- p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 5,- en krijgen daarvoor een aantal workshops én een tasje met verrassingen. Uiteraard komen kinderen altijd onder begeleiding van een betalende volwassene. Op www.hobbyenhandwerkdagen.nl of www.knotsgekkekaartendagen.nl vindt u het gevarieerde programma en het aanbod workshops. LIKE onze facebookpagina www.facebook.com/pages/Hobbybeurs/127474310662724 en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maak kans op leuke prijzen.

47 comments:

  1. Wow! Dat lijkt mij heel erg leuk om 2 kaartjes te winnen. Ik doe graag mee.
    Groetjes, Corine

    ReplyDelete
  2. Dat wil ik wel dus ik doe mee!!!!

    ReplyDelete
  3. Ik woon vlakbij den Bosch maar ben er nog nooit geweest. Ik wil er dit jaar voor de eertse keer heen gaan met een vriendin. Zou dus heelleuk zijn haar te kunnen verassen met kaartjes. Groetjes Jolanda

    ReplyDelete
  4. dit lijkt mij helemaal te gek om samen met mijn schoondochter naar toe te gaan,ik ben al jaren haak en brei gek,sinds een aantal maanden leer ik het haken aan mijn schoondochter die inmiddels ook geen dag meer voorbij laat gaan zonder iets te haken.
    Dus zouden die twee kaartjes bij mij echt aan het goede adres.

    ReplyDelete
  5. Yes. yes, yes....
    Samen met mijn schoonzusje !!!!
    Emmen en Groningen....samen naar Den Bosch...

    leuk, leuk. leuk !!!

    ReplyDelete
  6. Dat lijkt me leuk om samen met een goede vriendin heen te gaan.
    Ik doe graag mee!

    ReplyDelete
  7. Lijkt me leuk om eens mee te maken,samen met een creatieve schoondochter! Leuk dat je dit doet, dank je wel!

    ReplyDelete
  8. Ik doe mee en sleep mijn man dan mee om de tassen te dragen...... ;-)

    ReplyDelete
  9. Ow, leuk leuk leuk! Ik wil ook een kansje wagen naar de kaartjes. Al ga ik waarschijnlijk toch wel, ook als ik niet win.

    Liefs MamaWendy

    ReplyDelete
  10. Ja! Dat lijkt me leuk met m'n schoonmoeder samen :) Ik doe ook graag mee!

    ReplyDelete
  11. Ja graag, heel graag. Heb wel weer zin in een heerlijk hobbydagje voor mezelf. Misschien neem ik wel mijn moeder mee. Zij heeft zoiets nog nooit meegemaakt. Lijkt me super leuk.

    ReplyDelete
  12. Dat zou wel helemaal te gek zijn. Ook ik wil graag mee doen met deze give-away.

    ReplyDelete
  13. ik woon vlak bij den bosch maar ben er ook nog nooit geweest, mocht ik winnen ga ik met twinssissie hester toffe give away

    lieve groet jenneke

    ReplyDelete
  14. Ow wat een leuke give away! Ik doe graag mee! Het zou het perfecte cadeautje zijn voor een vriendin die binnenkort naar Canada gaat.

    ReplyDelete
  15. Graag doe ik mee aan je give away. Zo dichtbij, wil erg graag een keertje naar toe.

    ReplyDelete
  16. Ik ben er ook nog nooit naartoe geweest maar lijkt mij heel leuk :) Mocht ik winnen ga ik met m'n crea bea vriendin haha!

    ReplyDelete
  17. Wauw. Leuk. Ik doe graag mee..

    ReplyDelete
  18. O wat leuk ,ik waag een gokje ,37 jaar geleden heb. Ikin Den Bosch gewoond ,dit zou een leuk moment zijn om weer eens een terug te gaan.

    ReplyDelete
  19. Wat leuk dat je twee kaarten mag weggeven. Volgster ben ik al en het zou een goede rede zijn er even uit te breken. Bedankt voor de kans. Groetjes Janny

    ReplyDelete
  20. Lijkt me leuk om hier nog meer inspiratie op te doen.......hebben we helemaal geen tijd meer om te werken.......

    ReplyDelete
  21. Jaa zou geweldig zijn! Leuk hoor dat je dat weg mag geven. Ben helemaal into het haken en naaien. Dan neem ik mijn schoonmoeder mee, zal ze een leuke verassing vinden. Die doet veel met borduren en kaarten maken.

    Groetjes Imara

    ReplyDelete
  22. Ik was me helemaal niet bewust van deze beurs, maar wat lijkt me dat leuk en ook nog redelijk dichtbij... dus ik doe mee :-)

    ReplyDelete
  23. Ohhh dit is lekker dichtbij voor me en ja ik wil daar wel heen...dus waag ik bij deze een kansje;-)

    ReplyDelete
  24. Lijkt me erg leuk om de kaartjes te winnen voor mijn moeder.

    ReplyDelete
  25. Lijkt me weer erg leuk. Ik ben al een keer geweest met mijn mama en schoon mama en dat was erg leuk!

    ReplyDelete
  26. Ik kom hier via Jenneke, en ik volg je nu
    Lijkt me enorm leuk deze kans, dus ik doe enorm graag mee.
    Ík zou als ik win samen gaan met mijn tweelingzus Jenneke.´
    Lieve groet en ik zal zo op mijn fb een link plaatsen.
    https://www.facebook.com/hester.horden

    ReplyDelete
  27. Ik doe mee, ik zou graag met mijn moeder gaan. Die kan wel een uitje gebruiken na alle heisa van de afgelopen weken

    ReplyDelete
  28. Ook ik waag een kansje.
    Doe niet zo vaak mee maar deze
    kan ik niet laten lopen.
    Het is een heerlijke beurs en ik kijk er al
    weken naar uit. Mijn verlanglijstje ligt al klaar
    voor beide beurzen.
    Groetjes en alvast bedankt voor de kans.
    Brigitte

    ReplyDelete
  29. Dit lijkt me erg leuk om samen met mijn moeder te doen. Iedere keer als we naar een beurs willen, heb ik weer een training of wedstrijd. Die dagen gelukkig niet, dus wie weet?

    ReplyDelete
  30. Nee, ik ben nog nooit naar de creatieve hobby- en handwerkdagen in Den Bosch geweest. Dank voor de tip. Als ik de vrijkaarten win, neem ik iemand mee dit uitje goed kan gebruiken. (wordt dan dobbelen in deze crisistijd).
    Ik zet deze geweldige giveaway zo ook even op mijn blog.

    Plezierige dag verder, Margaret

    ReplyDelete
  31. Ja! Ik wil heel graag! Ik waag graag een kansje!

    ReplyDelete
  32. Dit lijkt mij een perfect dagje uit voor mijn zusje en mij!
    Ik doe graag een gokje!

    Groetjes Marieke

    ReplyDelete
  33. Ik ben al een paar keer geweest en vond dit een leuke beurs.
    En ik wil graag een kansje wagen om eventueel te gaan.

    Groetjes Liesbeth

    ReplyDelete
  34. oooh ik zou heel graag met een vriendin gaan.........en breien en scapbooken en haken en quilten alle hobby's in een. Ik kan niet autorijden dus voor haar een kaartje en kan ik gezellig mee...........:):)

    ReplyDelete
  35. Ik ga zeker naar deze beurs, maar een gratis kaartje zou het einde zijn.
    Groetjes marjanne

    ReplyDelete
  36. Ik doe ik ook graag mee. Sinds kort ben ik begonnen met snailmailen en dan is al dat kaartenspul toch een stuk interessanter dan eerst. En uiteraard ben ik helemaal gek van haken.
    Mijn moeder is meer van het kaarten maken, waardoor ik altijd moest wachten op haar tijdens andere beurzen. :D Nu gezellig samen naar dezelfde dingen kijken lijkt me erg leuk.

    ReplyDelete
  37. Ben er nog nooit geweest..lijkt me een heel leuk uitje!
    Doe dus graag mee.
    groetjes,
    Letty

    ReplyDelete
  38. ik doe ook graag mee, zeker nu ik na 15 jaar eindelijk dicht bij mijn moeder woon en we samen zoiets zouden kunnen doen. bovendien is mijn moeder aan huis gekluisterd geweest door een lang ziekbed van mijn papa, dus heeft best een verwennerijtje verdiend. groetjes,

    ReplyDelete
  39. Ik doe ook graag mee, lijkt me een erg leuk uitje samen met mijn moeder.

    ReplyDelete
  40. Wat een leuk idee! Ik ben er nog nooit geweest. Zeker nu ik sinds zo verslaafd ben aan haken en andere dingen, lijkt het mij top!

    ReplyDelete
  41. Da's boffen, voor het eerst op jou blog en gelijk meedoen aan een give away...la is het maar een droom...soms komt die uit!

    ReplyDelete
  42. Ik lees je blog al geruime tijd. Maar was nog niet als volger aangemeld. Als het goed is vanaf vandaag dus wel ;-) Ik zou namelijk ook graag die kaartjes willen winnen. Helemaal superrrr!!! (Ook als ik ze niet win, dan ga ik naar de beurs. Hij is hartstikke gezellig om naar toe te gaan.)
    groetjes,
    Peet

    ReplyDelete
  43. Leuk, ik ben nog nooit naar deze beurs geweest. Maar mijn vriendinnen en ik hebben een bezoekje gepland, dus dit jaar gaan we voor het eerst. Het is dan helemaal leuk als je vrij-kaartjes wint. Dus ik doe graag mee.

    Groetjes,
    Monique Vos

    ReplyDelete
  44. Oh dat zou een leuk moeder-dochter-moment zijn voor mijn creatieve dochter van 12 en mijzelf. Lijkt super om met met haar te doen! Leuk, ik doe mee.
    Groetjes, Wendy

    ReplyDelete
  45. die zou ik wel willen winnen.......maar wie niet ;-)

    gr carla

    ReplyDelete
  46. ja leuk, de datum was al gepland. Een vrijkaartje zou mijn dag helemaal compleet maken!

    ReplyDelete
  47. Graag !!!
    Met de trein van Groningen naar 's Hertogenbosh...

    ReplyDelete